Sözlük Ruhunu şeytana satmak

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
"Bedenime sahip olabilirsin, ama ruhuma asla!" söyleminde adı geçen ruhun ihaleye çıkarılması durumu.

Kötü niyetli ve kötülükle beslenen kişiler için kullanılır, özellikle son dönemde Netanyahu için çok sık kullanılmıştı.

Crossroad Demon çağırıyorum trap hazır

il_570xN.2814895214_solb.jpg

-Bir özgün şarkısı.
-Mephistopheles ile anlaşma yapan faust'un durumu
-Ghost rider cizgi romaninda bahsi gecen olay
-Ulkemizde mali goturmek icin tarikat liderlerinin yapmis oldugu aktivite

Ayrica kutsal kitaplarda gecen seytan yahut iblis insanlar ile boyle bir anlasma yapmayacak kadar kibirlidir.
Bunu yaptigi soylenen mephistopheles hristiyan mitinde gecer yalnizca. Incillerde ismine rastlanmaz.
Ayrica engizisyoncu fetish'istlerinin en sevdigi olaydir. Boyle haset ettikleri insanlara cok guzel muameleler yapmislardir.
Gencligimde satanizm ile baya hasir nesirdim.
Tanrinin isbirlikcisi oldugu kanisina varinca gozumden dustu kendisi.
Ben de ayri ayri yoksay butonuna bastim ikisi icin

Bu gece kalbimi evde bıraktımmmmm
Ruhumuuuu artıkkk bir şeytanaaaa sattımmmm
Seniii sevmekle büyüüük hata yaptımmmm
Elvedaaa tatlımmmm

Ruh satılık değil, insanın aklı, vicdanı ve inancı var. O çizginin ötesine geçmekten Allah korusun…

Bi tane ruhum var zaten, onuda niye şeytana satayım. Gitsin internetten ruh siparişi versin şeytan. İkinci el ruh peşine düşmesin.

Ben Türk politikacısı değilim ki ruhumu satayım , onların satmayacağı hiç bir şey yok djdjfjhj.

Şeytan zaten sizle uğraşmaz. Size vesvese vermez. Siz zaten ceptesiniz. Şeytan'ın işi, benim gibilerle, ben dua okurken esnerim. Şeytan, âlimdir. Senden benden akıllıdır. Allah buna demiş ki, "Tamam git hünerini göster."

Kimi çalarsa kâr.

Ben her gece Allah'a muhakkak dönüyorum,.

Mecnun bu 2.5 TL'ye satmıştı ruhunu

şeytan salak mı
bi de üstüne bişeyler versin

Tanrı’ya inanırız, şeytanı ise biliriz.

Tanrı’nın kitapları, melekleri ve peygamberleri var. Günahları ve sevapları var. Cenneti ve cehennemi var. Peki şeytanın nesi var? İçgüdülerimiz ve ortak çıkarlarımızdan başka hiçbir şeyi. İşte bu yüzden Tanrı mümin arar. Şeytan ise ortak. Ve işte bu yüzden binlerce yıldır şeytan hep kazanıyor. Çünkü… çünkü hep kazandırıyor.

-Emre YILMAZ

Geri