Ruh 42, beden 54’te yaşlanıyor!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
39 ülkede yapılan bir araştırmaya göre insanların ortalama 54 yaşında fiziksel, 42 yaşında ise ruhen yaşlanmaya başladığını ortaya koydu.

Hayat koşulları insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor ve tabii ki bu olumsuz etkiyi yaratan da hormonlardaki dengesizliktir.
Olumlu düşünmek bu sebeple insanı daha dinç tutar ve hastalıklara karşı dirençli hale getirir.

Valla ben mezara bakıyorum gözüm mezarda yani )

Yalan. Ruh hep 18 yaşındadır. Öyle hissetmeyen depresyondadır
hocam belli bir yaşa gelip gözü toprağa bakanlar, bir ayağı çukurda olanlar genelde yaşlarına göre hareket etmezler, çocuklaşır, çocuk davranışları sergilerler ya senin durum bu sanırım. sen mutlu olacaksan ruhum 18 diyebilirsin tabii.

Yalan. Ruh hep 18 yaşındadır. Öyle hissetmeyen depresyondadır
Doğru tespit ancak bu araştırmada kişiler kendi kendini kötü hissediyor, bir bakıma yaş bunalımına girmişler.
Ruhsal çöküş ne kadar erken başlarsa yaş aldıkça yaşanan fiziksel çöküş de beraberinde geliyor, bu sebeple kanser hastalarına da sürekli iyileşeceklerinden şüphe etmeyen bir ruh hali tavsiye edilir.

Sanal flortum 43 yasindadir bana 37 yasindayim demistir :/

hocam belli bir yaşa gelip gözü toprağa bakanlar, bir ayağı çukurda olanlar genelde yaşlarına göre hareket etmezler, çocuklaşır, çocuk davranışları sergilerler ya senin durum bu sanırım. sen mutlu olacaksan ruhum 18 diyebilirsin tabii.
Canım benim. Ben insanlar için söylüyorum. Ben insan mıyım ki 18 yaşında hissedeyim

Geri