Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diss atısmak ve tartismaktir zaten norm ender ve ben fero ikilisini zevkle izliyordum ben ahahahİyi bir ikili oldunuz, boş yere tartışmayın.![]()
Konu içindeki tartışmadan bahsediyorum, çok uzatmadan yenilerini bekliyoruz.Diss atısmak ve tartismaktir zaten norm ender ve ben fero ikilisini zevkle izliyordum ben ahahah
Diss = DissrespectDiss, rap müziğinde rapçilerin birbirlerini yermek için söyledikleri parçalar.
Fakat gerçek anlamıyla "Diss" karşı tarafı sözcüklerin ve kaleminin gücüyle yenmektir.
Kaynak: Vikipedi
Başka bişey yazmıcam, sen de yazmazsan sevinirim. Zira konu p.ç oldu
https://share.google/htKAAsdXjLZT6RyMcDiss = Dissrespect
Amiyane tabirle boka bok yani. Karşılıklı “saygı” göz ardı edilerek yapılan atışmalar. Aşık atışması demek de pek doğru değil bence. Yani gerçek dissleri dinledikçe bunlar (benim yaptığım da dahil) şey kalıyor; çok minnoş
Gerilecek bi şey yok. Karşılıklı atışalım gülüşelim. Eğlencelik yani. Hatta ben de dahil olayım diyordum ama siz bitirmişsiniz madem… Yapacak bi şey yok ben de @Serçe ye atıcam mecbur. Siz kaşındınız…. Ahdhsjjsjsj
İşte bu. Çıtayı her zaman yüksek tut bravo bravo ahahahha