Ronaldo mu Messi mi ikilemi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Birisi Real Madridli Cristiano Ronaldo; diğeri Barcelonalı Lionel Messi. Şüphesiz ki iki isim de dünyanın en en en futbolcuları.
El fantastico kim denirse bence Ronaldoooo. İki isim hep birbiriyle kıyaslanır. Kıyasa gerek yok; Ronaldo is number one!

cevap veriyorum

tınnnn

tabikide ronaldo. gözüm kapalı ronaldo.

robben-bay.jpg

030120141930248627067_2.jpg

Hepsini tek geçer.
Ronaldinho'nun maçı olduğu zaman maçı izlemek için can atardık ve maçı kaçırmazdık.
Şimdiler de böyle bir futbolcu olmadı benim için :)

neden bi devamlı kıyas devamlı bi üstünlük kurma cabası yıllardır anlamıyorum. bence ikisi de fevkalade futbolcular ikisini de izlerken zevk alıyorum. ama bu dünya kupası icin konuşursak robben ikisini üst üste koyup tokatlar açıkçası.

şu an izlerken zevk aldığım

robben, luis suarez, van persie, benzema, pirlo

almanya'dan 4 yerken ki çaresizliğini mi izleyeceğim ronaldo'nun. tek başına demeyin suarez'e bakın mesela ya da robben olmasa hollanda'nın halini düşünün.

Birini seçmek gerekirse Ronaldo'yu seçtiğim ikilem.
Ama benim için ;

Andrea-Pirlo-Juventus-season-2012-2013-andrea-pirlo-32849065-405-594.jpg

ha bu arada benzema'ya ayrı parantez açmak lazım adamın 2 maçta 3 golü var. ama ilk maçta kaleciye yazılan bir golü daha, atamadğı bi penaltısı ve ikinci maçtaki son saniyede verilmeyen golü. bahtsızlığın böylesi 2 maçta 6 yapacaktı.

Fev çok haklısın bu konuda.
Ben bu sene benzemayı izlerken fazlasıyla keyif alıyorum.
Özellikle Fransanın maçını izlerken en çok gol atmasını ve gol kralı olmasını istediğim futbolcu :)

turnuva öncesi belçika'yı seçmiştim kendime desteklemek için. maçları sıkıcı ama seçtik bi kere. ama şu an bana göre fransa-brezilya finali oynanacak gibi görünüyor. umarım fransa alır kupayı çünkü futbol bir şov ve bunu şu an en iyi fransa yaptı. isviçre maçında uzun zamandır ilk defa bir maçtan bu kadar zevk aldım.

Brezilya şu anda çok iyi futbol oynuyor gibi gözükmüyor ancak brezilyanın her zaman ki hali bu.
Hep sonradan açılıyor ve dağıtma işlemine geçiyor.
Yarı final Almanya Hollanda Fransa ve Brezilya kalır diye düşünüyorum kim kimle eşleşir bilmem ama final bu dördü arasından olursa çok güzel ve gollü bir final olacağı düşüncesindeyim.

Vergi kaçıran Messi yerine halk adamı Ronaldo 1907 adım önde olacak hep.

Geri