Rob Gonsalves Eserleri -Sürrealizm

Konu sahibi son olarak 2388 gün önce görüldü
rob_gonsalves_01.jpg

rob_gonsalves_02.jpg

rob_gonsalves_03.jpg

rob_gonsalves_04.jpg

rob_gonsalves_05.jpg

rob_gonsalves_06.jpg

rob_gonsalves_07.jpg

rob_gonsalves_08.jpg

rob_gonsalves_09.jpg

rob_gonsalves_10.jpg

rob_gonsalves_11.jpg

rob_gonsalves_12.jpg

rob_gonsalves_13.jpg

rob_gonsalves_14.jpg

rob_gonsalves_15.jpg

rob_gonsalves_16.jpg

rob_gonsalves_17.jpg

rob_gonsalves_18.jpg

rob_gonsalves_19.jpg

rob_gonsalves_20.jpg

rob_gonsalves_21.jpg

rob_gonsalves_22.jpg

rob_gonsalves_23.jpg

rob_gonsalves_24.jpg

rob_gonsalves_25.jpg

rob_gonsalves_26.jpg

rob_gonsalves_27.jpg

rob_gonsalves_28.jpg

rob_gonsalves_29.jpg

rob_gonsalves_30.jpg

rob_gonsalves_31.jpg

rob_gonsalves_32.jpg

rob_gonsalves_33.jpg

rob_gonsalves_34.jpg

rob_gonsalves_35.jpg

rob_gonsalves_36.jpg

rob_gonsalves_37.jpg

GonsalvesSweetCity.jpg

GonsalvesLightFlurries.jpg

GonsalvesMakingMountains.jpg

GonsalvesSailingIsland.jpg

GonsalvesAlpineNavigation.jpg

GonsalvesTowerofKnowledge.jpg

GonsalvesFallColorFlies.jpg

GonsalvesChessMaster.jpg

GonsalvesSpringSkiing.jpg

GonsolvesWidowsWalk2.jpg

Gonsalves_NocturnalSkating.jpg

Gonsalves_AChangeOfScenery.jpg

GonsalvesDollsDreamhouse.jpg

GonsalvesFortheBirds.jpg

Sürrealizm sıra dışı insanları anlatır ve özgün bakış açılarını.Eminim Kaan da çok sevecektir.Bekliyordu sürrealist bir çalışma.:hi:
Teşekkürler Machiavelli.Siz hep paylaşın.:cici:

Her biri çok harika resimler, bayıldım.

Sürrealizm sıra dışı insanları anlatır ve özgün bakış açılarını.Eminim Kaan da çok sevecektir.Bekliyordu sürrealist bir çalışma.:hi:
Teşekkürler Machiavelli.Siz hep paylaşın.:cici:

Çalışmalar oldukça başarılı emeğine sağlık. Machiavelli , Sendende güzel paylaşımlar bekliyorum Çavlan. Rob Gonsalves Sürrealizm akımına yön veren büyük bir sanatçıdır. Fakat hemen hemen benzeri çalışmaları yapan bir çok ünlü ressam için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Özellikle son zamanlarda Katolik Mezhebine mensup olan bazı ünlü ressamlar eserlerine dinsel birçok Subliminal objeler entegre ederek özelliklede gelişim çağında olan çocukların algı sistemine erişim sağlayıp beynin bilinç altına yolladığı alana hakim olarak. Amaç ve gayelerine kolayca ulaşabiliyorlar. Bu söylediklerim kulak arkası edilecek bir husus değil. Zaten bu konuyu vaktim yeterli vakit bulduğumda detaylı ve görsel bir sunumla anlatmaya çalışacağım. Şimdilik bu kadar. ;)

Çalışmalar oldukça başarılı emeğine sağlık. @Machiavelli , Sendende güzel paylaşımlar bekliyorum @Çavlan. Rob Gonsalves Sürrealizm akımına yön veren büyük bir sanatçıdır. Fakat hemen hemen benzeri çalışmaları yapan bir çok ünlü ressam için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Özellikle son zamanlarda Katolik Mezhebine mensup olan bazı ünlü ressamlar eserlerine dinsel birçok Subliminal objeler entegre ederek özelliklede gelişim çağında olan çocukların algı sistemine erişim sağlayıp beynin bilinç altına yolladığı alana hakim olarak. Amaç ve gayelerine kolayca ulaşabiliyorlar. Bu söylediklerim kulak arkası edilecek bir husus değil. Zaten bu konuyu vaktim yeterli vakit bulduğumda detaylı ve görsel bir sunumla anlatmaya çalışacağım. Şimdilik bu kadar. ;)

İşte sanat erbabı Kaan.:hi:Aydınlatıcı,eğitici ve analizci yorumunuz için şükranlar.:cici:
Detayını da bekliyoruz efendim:))
René Magritte ismini de çok başarılı bulduğumu eklemek isterim.Bilinenleri alışılmadık içerikle sunmasıyla ünlüdür.

8bA8PV.jpg

Geri