RK

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Aramızda ha ha ha hi hi hi yapıyoruz ama bir dal daha pot kırmamak için cinsiyet ifade eden sıfat kullanmıyorum çünküm bilmiyorum ay çok utançlıyım :)))

RK’ciğim bu önsöz, hakkında azıcık bilgileneyim geri gelcem 💅

onunla birbirimizi çok iyi anlıyoruz
yorulup hayatın zorlu yokuşları esnasında durup nefeslenmek için biraz olsun
whatsaptan birbirimize nude atıyoruz

• sarılma
Tepkiler: RK
Forumsalın geçmiş sahiplerinin herbirinin farklı olarak eleştirdiğim ve takdir ettiğim yönleri vardır. Ancak ben de rk’nın farklı olduğu kanaatindeyim. Bazen düşünceler değişiyor ama geldiğimiz noktada rk hem iyi bir insan hem yapıcı biri hem elini taşın altına koyan biri olduğunu gösterdi, hepimiz kadar yanıldı, hepimiz gibi yanıldığı yerden döndü, gerçekten sanki forum el değiştirince toksiklik biraz azaldı. Bunda tabii ki onun duruşunun payı var. Bazı şeylere prim vermemesinin payı var. Samimiyetine inandığım insanlardan biri. Burayı gerçekten önemsiyor, insanları dinliyor, geçmişe dönük okuyor. Dert edinmiş yani, kim nasıl biri manipüle edilmeden bir kanaat oluşturuyor.
Gelecek ne gösterir bilemem ama kendi adıma şunu söyleyeyim, tekrar 2017-2018-2019 dönemi eğlencesini hissediyorum. Bunu o mu sağladı, gidenler sebebiyle mi oldu bu ya da ben mi kişisel yaşantımda daha mutluyum jkgjf hahah belki hepsi. Burası hem çok önemsiz bir yer, hem de kaç yıllık bir arşiv benim için, dijital bir hafıza. Bazen bir yazıma rastlıyorum, aa evet böyle bir şey olmuştu diyorum, bazen bir film, dizi yorumuma rastlıyorum. Bilmiyorum buranın çok çamur bir yönünü gördük, tahminlerimizin ötesinde bir şey çıktı ve her gün yeni bir şey öğrendik ama bütün bunları bir yana koyarsak benim kendi halimde yazmaktan keyif aldığım bir mecra burası. O yüzden şimdiki hali bana güzel geliyor. Bundan memnunum ve bunda bir şekilde elbette senin parmağın ve payın var.
Başarılar dilerim rk, yolun bahtın açık olsun. Güzel ailenle, sevdiklerinle sağlıkla mutluluk dilerim.

Çok içten biri RK. Duygusal tarafı da yoğun. Eğlenceli, sağlam bir kişilik ayrıca. Valla siyasi parti kursa desteklerim. Kİmseyi kırmamak incitmemek, adil olmak için çabalayan biri. Yeri geldi yorulduğunu, zorlandığını da gördük ama hiç pes etmedi daha güçlü bir şekilde tekrar sahalarda gördük onu. Rabbim iyi niyeti gibi, kalbinin güzelliği gibi güzellikler çıkarsın karşısına hayatında da hep.

tamm tatlı tatlı yazdım gönderdimmm veee forum fiyuuu 😄

hiç negatif bir duyguya sahip olmadım seninle ilgili , ılımlı yönünü ve yapıcılığını veee asla taviz vermediğin bazı konulardaki duruşunu alkışladım

benim için yazdığın şeylerin içtenliği ve samimiliği beni çok mutlu etmişti, öylesine yazılan şeyler değildi 😊

hayat hep tatlı yüzünü gösterir umarım, rast gider işlerin vee evlatlarınla ömrünüz saadet içinde geçer 🥳🥳

• sarılma
Tanıdığıma çok memnun olduğum birisi. Neşeli, egosuz, bilgili. Bunları sadece üç beş muhabbete dayanarak yazıyorum. Esenlikler hocam.

• sarılma
Olaylara yaklaşım şekli ile iyi niyetini sürekli belli ediyor ve çözüm odaklı bir yapısı var. Hiçbir şeyi yokuşa sürmemesi ve uzlaşmacı tavrını takdir ediyorum. Foruma faydası olabilecek tüm önerileri dikkate alıyor.

Buraya verdiği değer ve emeklerin karşılığını fazlası ile almasını dilerim. Bu arada @HosgeldinHarunAbi ile de iyi bir ikili oldular.:)

Saygılı, efendi forumdaki görevini iyi yapan biri, çalışmalarında kolaylıklar dilerim..

• sarılma
O beni az çok görmüş eskilerden sanırım, Ben kendisini tanımıyorum ama burayı aldığından beri foruma ilk günden renk geldi.
Zaman zaman paylaşımlarına düşüncelerine, aldığı kararlara baktım.
Forumda adaletli olmaya dikkat etmesi, her durumda ilgiyle titizlikle davranmaya çalışması ve çözüm yolları aramasını takdir ettim. Bugüne kadar, bu kadar vicdanlı seviyeli samimi davranan bir yöneticiye denk gelmedim sanırım.
Foruma kullanıcıya önem vermesi ile ben de olumlu iz bıraktı.
Sayesinde burada daha aktifim, ve eskiye nazaran daha keyif alıyorum.
Gördüğüm kadarı ile forum içindeki arkadaşlarda gayet mutlu memnun
Yönetim kadrosu da aynı şekilde her biri birbirinden değerli
Forumdaki bize yaydığın bu pozitif enerjin hayatının her alanında daim olsun
Nicelerine✨

Geri