Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne antrenmanı ya. bu maç sonrası üç gün izni kaptı bizimkiler. yatış.Ucuz kurtulduk. Derbiye kadar bol bol antrenman yapıp bir sistem oturtmamız lazım.
O devir kapandı artık. Yapacaklar antrenman eşek gibi.ne antrenmanı ya. bu maç sonrası üç gün izni kaptı bizimkiler. yatış.
Sen her şeyin üstüne bir de gs’li misin? Ya rabbel alemin djjfjfjTakımın üzerinde bir bıkkınlık var gibi. Mertens sanki maç bitse de gitsem gibi oynuyordu. Toparlanmazsa taraftar yönetime de Okan Buruk’a da saydıracak gibi.
AKP Li misin ;dFener yüzyılının ayak seslerini işitiyor musunuz?
Evet sakıncası mı var? KfjfnAKP Li misin ;d
Yoo neden olsun, çok yaşayın siz ;dEvet sakıncası mı var? Kfjfn
Seni cok kandirirlar burada dikkat et…Yoo neden olsun, çok yaşayın siz ;d
Uyarın için teşekkür ederim efendim ;dSeni cok kandirirlar burada dikkat et…
ahmed kutucu lemina değişikliği yapıp sara'yı öne attığında aha doğru değişikliği yaptı dedim, öyle de oldu. adam önde oynadığında kesinlikle daha etkili. 60 dakika boş yere hamallık yaptırdı adama torreira'nın yanında. her maç da öyle oynatıyor. bence yapacağı ilk iş lemina'yı takıma monte edip mertens yerine sara'yı oynatmaya başlaması olmalı. türkiye de beleş faulleri ve penaltıları tartışmayı bırakır böylece.O devir kapandı artık. Yapacaklar antrenman eşek gibi.
Bu arada Lemina da 11 e girip Mertens yerine Sara geçmeli adam 30 dakka rakip cezasahasina yakin oynadi 2-3 pozisyon buldu. Oyun kurma işini Frankowski Lemina falan bir şekil hallederiz.
Bugun sahadaki tek olumlu şey Torreira idi. Bir kaç maçtır sallanıyordu. Bugün ölmedim henüz dedi.