Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olsun diyen varsa tartisirim demissin, bende olsun dedim ve tartisalim diye bekledim.
Basit dedigin kelimeyi sen kullanmissin , unlem konacaksa bende buna koyarim ( ! )
Ukala sozler ;
Savunup savunmamam konu degil burada. Ben olsun dedim , sen neden diye sormadin bile.
Dusuncelerimden ben bile emin olamazken sen ne zaman tanidin bildin beni , merak ettim dogrusu.
Sormasanda yazayim , bence olsun .
Otu boku dine baglayan bi millet pekala gitsin camisinde kiysin nikahini... nasil isimize geliyorsa oyle yorumluyoruz herseyi.
Neyse , tadimda kacti zaten , artik.istesende tartismam.
Bak tanımışım Pitho.Terzi kendi söküğünü dikemez.
Aynı düşünce de olan biriyle sahte tartışmaya girmem.
Yine aynı aynı söylüyorum. Tartışma zıt düşünceler için geçerlidir. Bu münazara değil ki düşünceler farklı olsa da savunmam gerekenleri savunayım.
Benim zaten kaçıktı, iyi günler.
Sen beni tanimadin kafanda uc bes yazima dayanarak tanimladin. Zaten kimse kimseyi taniyamaz bunu diretmek bastan yanlistir bana gore.
Simdi gelwlim konuya,
Ayni dusuncedemiyiz ? Sen camiler ibadet yeri orada nikah mikah olmaz dedin bende bal gibide olur neden olmasin. Hatta isimize geleni egip bukuyoruz istedigimiz gibi bunada bi hal caresi bulunur demek istedim.
Munazara veyahut tartisma ,
Ozunde munazarada tartismanin icinde yeralir. Kavram anlam telaffuz karmasasina gerek yok.
Konu benim icin kapanmistir.
Sana da iyi gunler o zaman.