ReiS kimdir?

Konu sahibi son olarak 819 gün önce görüldü
Bilinen Kimligi: Domainlerin Korkulu Rüyası ;)
Bilinen İsmi: Mahmut Güleç
Bilinen Doğum Tarihi: ~1980
Yaşadığı Yer: Sakarya
Bilinen Meslek: Mobilyacı, GLC Bilisim Sahibi

reis bunyesinde bulundugu kelebek.org domaininde aktif irc sunuculari bulunurken ircforumlari.net isimli forum sitesini ardindan esohbet.net soyle.net bizimmekan.com ve bir cok domaini ve dahilinde irc sunucusunu bunyesine geciren kişidir. Neden olduğu bilimmez esohbet.net i kendi sunucusu olan soyle.net den ayrı tutar. reis gectigimiz sene ilk goz agiri olan kelebek.org domaini satmış bulunmaktadır. Suan en buyuk irc sunucularindan birisinin ve en buyuk irc forum platformunun sahibidir. Ünlü bi sözü vardir. "Makineye Destek" Kesinlikle Kanal veya adminlik ücreti demez

Son düzenleme:
Ben eleştirel yönde kendisine fikirlerimi sunayım, çünkü iyi olarak yapmış olduğu ve biz IRC'ın eski demirbaşları olarak incelediğinizde hiçbir + sı yok. Kendisiyle uzun zaman önce çalışmıştık proje bazlı hiçbir şekilde üretken bir tutumu yoktur kendisinin fakat salese vermiş olduğu önemi proje üretimine verse kendisi daha iyi kazanabilirdi. Yani bir bakıma bakıldığında adult siteler kasarak ve geliştirerek bir noktaya varamaz insan, emek olacakki getirisi olsun hazır bir yere ücret verip geçmiş ve öylece başında bekliyor üçbeş bir şeyler gelsin forum konusuna değinmek istemiyorum bile kendisinin, yani her şey kiraya verilirde forumu kiraya vermek nedir, benim burası al kiraya ver diyorsunuz da, yahu kardeşim içinde bulunmuş olduğun bir IRC sektörü trilyoneler yapmaz insanı yani. Ben kiraya veriyorum mantığıyla kan kaybettirir ancak. Bence ücret karşılığı almış olduğu yerleri başka birileri almış olsa gerek elindeki IRC serverleri olsun gerekse Forum olsa daha ileriye gelebilirdi. Yöneticilik başkadır. Bakkal'ın sahibine müşterinin bu ne kadar deme sıfatı başkadır.

okuması olup, yazmayı bilmeyen bir yobaz : dd
insanlar değişir ve gelişir diye düşümsemde bu yobaz değişmez.

Pasa ile TV ye çıkmıştı öyle hatırlıyorum

Şahsen tanıdığım birisi değil ama bildiğim bir şey var abi gerçekten iyi kamufle olmuş durumda bir gün umarım ayağına taş değmez değerse eğer daha kendine gelemez.

Yillardir yaninda gorev alan biri olarak en iyi yönü asla yetkililere karismaz.

Son düzenleme:
En son melom gibi forbidlerden forbid beğendirmişti bana. Bulup dövdürme planları vardı.. Beyaz toros dönemi geri dönüyor sanmıştım..

Kendisinden yana hiçbir sıkıntım olmadı. Yani şimdi laf diyenler forumda bi şekilde bir şeylerin rankını almış kişiler. Muhabbetiniz bitince arkadan saydırmayın. Hepimiz birbirimizi az buçuk biliyoruz.
Orada da en çok banlanan kişilerden biriydim ama sebep hep üçüncü kişiler oldu.
İrc kısmını bilmiyorum, çünkü girmedim.

Geri