‘Recep İvedik 6’ ve ‘Celal ile Ceren 2’ yolda!

Konu sahibi son olarak 911 gün önce görüldü
recep-ivedik-6-ve-celal-ile-ceren-2-yolda-1519053494.jpg

Komedyen Şahan Gökbakar, sinemalarda gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin 6. filmi ve 'Celal ile Ceren 2' üzerinde çalışmalara başladığını söyledi.

Şahan Gökbakar ve yönetmen kardeşi Togan Gökbakar, önceki gün Kayhan filminin galası için İzmir’de yer alan bir AVM’de sinemaseverlerle buluştu. Kayhan tiplemesine yönelik tepkiler hakkında konuşan 37 yaşındaki komedyen, şunları söyledi:

“Çok seven de var, hiç sevmeyen de. Herkesi aynı anda mutlu etmek mümkün değil. Filmimizden, kalitesinden, içeriğinden, esprilerinden son derece memnunuz. Filmlerimle hırslar üzerinden bağlar kurmuyorum. İnsanların da bunun bir iş olduğunu ama hayatımı yönetmediğini bilmelerini istiyorum. Bu filmde 13 yaş sınırı var. Karakter daha Amerikanvari, farklı bir kafa.”

Gökbakar, sıradaki projelerinin sorulması üzerine, “Ara vermeden yeni projeler için çalışmaya başladık. Recep İvedik 6 ve Celal ile Ceren 2 üzerinde yoğunlaşıyoruz” cevabını verdi.

Kayhan karakterinin Recep İvedik ile kıyaslanmasına ilişkin de konuşan Gökbakar, “Bu film Recep İvedik’le mukayese edilemez. Yaptığımız farklı filmlerle kendimizi sınıyoruz. Bizim için antrenman gibi oluyor. Sadece Recep İvedik yapan biri olmak istemiyorum. Değişik şeyler denemekten kimseye zarar gelmez” ifadelerini kullandı.

Sinemalar

Recep İvedik 6 nedir ya yuh, 1. sini izlemiştim sonrası yok bende Celal ile Ceren güzeldi ama ikincisi de keyifli olabilir.

celal ile ceren'in en komik iki sahnesi
1- ishal olup altına sıçması
2- ağzında çiğnediği yemeği tabağa geri boşaltması
hâlâ izlemek isteyen var mı?

1 ve 2 yi izledim gerisi yok zaten yanında bayanla bence bunun o sacma filmini izliyemem filim bir cok argo kelime ve absürt hareketler iceriyor .

Hepsini izledim.

Gayet guzel. Yapsin yine izlerim.

Ne gerek vardı.
Neyse bununla eglenenler var demekki

ne adamı seviyorum ne de filmlerini
ne kadar saçma filmleri ,

ayyyy allah belanı versin şahan :ppp

Geri