Real Draw 5'e ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek?

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Selam arkadaşlar.
Uzun yıllardır Real Draw kullanıyorum,
Full versiyon olmadığı için her ay serial numarasını araştırıp bir ay daha uzatıyorum.
Yalnız bu sefer uzatabileceğim bir serial numarası bulamadım.

Artık ciddi ciddi 55€ verip fullünü almayı düşünüyorum.
Bu programı uzatmamı sağlayacak şifreyi bulabilecek yada ücretsiz full versiyonunu bilen birisi varsa yardım rica ediyorum.

Teşekkürler.

DİPNOT: Kurallara aykırı bir durum olup olmadığını bilmiyorum.Eğer varsa konuyu kapatabilirsiniz. Fakat PM ile yardımlaşma olabiliyorsa, konu kalabilir. Teşekkürler.

Buraya **Spam/Adversiting** Lınkı Verılmedıgı Surece YONETIM içinde bir sıkıntı olucagını pek sanmıyorum.

programın internete çıkışını engellersen istediğin serial numarasıyla sınırsız kullanabilirsin. Hemen hemen bütün programlarda geçerli bu, bunda da olur herhalde.

programın internete çıkışını engellersen istediğin serial numarasıyla sınırsız kullanabilirsin. Hemen hemen bütün programlarda geçerli bu, bunda da olur herhalde.

Yöntemi nedir bunun?

Yöntemi nedir bunun?

Denetim Masası / Sistem Güvenlik / Güvenlik Duvarı / Gelişmiş Ayarlar / Giden Kurallarına tıkla / Yukarıdan Eylem menüsünden yeni kural ekleye tıkla / Gerisi basit program dersin, programı nereye kurduysan exe dosyasını göster. Seçili ayarları elleme kalsın öyle.

Programın nete çıkışını engelliyorsun senden güncelleme falan istemez, serial numarası elinde patlamaz. İstediğin seriali yaz sınırsız bir şekilde kullanırsın.

Denetim Masası / Sistem Güvenlik / Güvenlik Duvarı / Gelişmiş Ayarlar / Giden Kurallarına tıkla / Yukarıdan Eylem menüsünden yeni kural ekleye tıkla / Gerisi basit program dersin, programı nereye kurduysan exe dosyasını göster. Seçili ayarları elleme kalsın öyle.

Programın nete çıkışını engelliyorsun senden güncelleme falan istemez, serial numarası elinde patlamaz. İstediğin seriali yaz sınırsız bir şekilde kullanırsın.

Bu cepte. bize bir serial numarası gerekiyor anladığım kadarıyla değil mi?

Evet hocam. Not olarak belirteyim dediğim yöntemi yaptıktan sonra internet bağlantını kes, seriali öyle gir sonra tekrar bağlanırsın internete.

Anladım tamam ama seriali bulabilecek miyim bakalım. :(

Serial bulundu. Saol Krater . Çok makbule geçti.

Şimdi Plesk , ben deneyeyim diye seriali girdim oldu. Ama senin dediğini yapmadım nasıl olcak :D :D

Serial bulundu. Saol Krater . Çok makbule geçti.

Şimdi Plesk , ben deneyeyim diye seriali girdim oldu. Ama senin dediğini yapmadım nasıl olcak :D :D

programı kullanmadığımdan bilemiyorum fakat bir kaç kez bende öyle yaptım farklı programlarda. Belli bir süre sonra onaylamak için net bağlantısını açın uyarısı veriyordu. Sorun yaratmayacaksa kalsın öyle. ama tavsiyem sıfırdan kur programı dediğim yöntemi yaparak seriali gir. Ömür boyu sorun olmaz.

programı kullanmadığımdan bilemiyorum fakat bir kaç kez bende öyle yaptım farklı programlarda. Belli bir süre sonra onaylamak için net bağlantısını açın uyarısı veriyordu. Sorun yaratmayacaksa kalsın öyle. ama tavsiyem sıfırdan kur programı dediğim yöntemi yaparak seriali gir. Ömür boyu sorun olmaz.

Şimdilik kalsın bari. (: Ama bu yöntem iyiymiş, aklımda. Teşekkür ettim (:
Sanada Krater . Çok saol (:

Geri