Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tutucam Alicim.tutucan mı @Süreyya
Orucu para karşılığında tutarak katmerli bir şekilde günah işlemeyi başarmışsin münafık herif.Hiç full tutmadım, onun dışında küçükken falan bir kaç günlüğüne para karşılığı tutmuşluğum olmuştur sanırım. .d
Yanlış hatırlamıyorsam en son bir 20-30 yıl önce tuttum.
Uzun bir aradan sonra geçen hafta spora başladım, beslenmem önemli, tşk.
Hshshd teşvik diyelim… olm 8 yaşında çocuğa günah mı yazılır .dOrucu para karşılığında tutarak katmerli bir şekilde günah işlemeyi başarmışsin münafık herif.
8 yaşındaki bir çocuğun cezai ehliyeti olmadığı gibi dini ehliyeti de yoktur.Hshshd teşvik diyelim… olm 8 yaşında çocuğa günah mı yazılır .d
Hahahah olm ne istiyorsunuz anamdan babamdan, kahvaltımı erken yaptırıyorlardı, öğlen yemeğine kadar bir şey yemeyince aferin oruç tuttun diyip para veriyorlardı shhdjdjdjd8 yaşındaki bir çocuğun cezai ehliyeti olmadığı gibi dini ehliyeti de yoktur.
Asıl 8 yaşındaki çocuğa oruç tutturan kişi cezai sorumluluk altında
Sorunsuz devam.
Nasıl tacir oldum 101.Hahahah olm ne istiyorsunuz anamdan babamdan, kahvaltımı erken yaptırıyorlardı, öğlen yemeğine kadar bir şey yemeyince aferin oruç tuttun diyip para veriyorlardı shhdjdjdjd