“Ramazan hoca” lakaplı fenomen öldürüldü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merkez Sur İlçesi’ndeki Ulu Camii önünde vatandaşlara verdiği İslami bilgilerle gündeme gelen ve daha sonra sosyal medyada en çok aranılan isim olan Ramazan Hoca’nın ölümü kentte şok etkisi yarattı.

Ramazan Hoca’yı Kim Öldürüldü2
Daha geçen hafta sosyal medya platformu “Karanlık Oda”ya konuk olan Ramazan Hoca, anlatımları ile dikkat çekmişti. “Sen Mehdi misin?” sorusuna “Ben bilmem Allah bilir” yanıtını veren Ramazan Hoca, İstanbul’un Fatih İlçesi’nde 6 ay önce açtığı çay ocağında bıçaklı saldıra uğradı. Kalbinden bıçaklanan Diyarbakır’ın sevilen ismi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Çok üzüldüm gerçekten kime ne zararı vardı? Umarım yapanlar gün yüzü görmez.

Kalp gözüm açık falan diyordu konuşma esnasında mantıklı şeyler söylemişti mehdi konusu hariç üzüldüm.
Allah rahmet eylesin

Selefi vahabi kafasındaysanız her zaman hedefsiniz zaten. Bir takım cemaatler baya tepki göstermişti. Bakalım ebu haris ve ebu hanzala cephesinde durum nasıl ele alınacak gidip bir araştırayım. Muhtemelen bir gün ismail ağa ile kapışacaklar

Yeraltı programına röportaj verdikten sonra pkklı bir grup tarafından tehdit edilmiş diye bir yazı okudum ne kadar doğru bilemem tabi

• Üzgün
Tepkiler: ne
Geri