Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hellriser kardesim "cenobites" ler. 86 yapimi bir film olup bir cok film ve animeyede ilham olmustur. Ornegin "berserk" mangasi.çocukken abimin arkadaşının bir film koleksiyonu vardı küpün içinden üç tel çıkıyodu küpü açanı parçalıyodu sonra senobikler miydi ne öyle garip bir isimde canazorlar geliyodu falan çok rahatsız oluyodum

Allah razı olsun :dHellriser kardesim "cenobites" ler. 86 yapimi bir film olup bir cok film ve animeyede ilham olmustur. Ornegin "berserk" mangasi.
Elinde tuttugu rubik kupu tarzi seyin bulmacasini cozene iskence edip yeni bir vucut veriyorlar. Ilk cozen kisi kapakta bulunan meshur pinhead.
Ekli dosyayı görüntüle 115498
Her iki film de kötü ancak ikincisi çok daha kötü ve baştan sona saçmalıklarla doluydu. Her ne kadar yaşanmış bir olaydan yola çıkılsa da ikinci çekimde çok abartmışlar.Barda 2 , 2007 çıkış!ı bir Türk dram filmidir. Serdar
Akarin yazıp yönettiği fim, 1997'de Ankara Gaziosmanpaşa'da yaşanmış gerçek birolaydan esinlenilerek hazırlanmıştır.
Barda 2 ilkinden daha rahatsiz edicidir .
Ekli dosyayı görüntüle 115491
Sanirim ben biraz rahatsizim Sevgili Lefty ,sHer iki film de kötü ancak ikincisi çok daha kötü ve baştan sona saçmalıklarla doluydu. Her ne kadar yaşanmış bir olaydan yola çıkılsa da ikinci çekimde çok abartmışlar.
İlk filmi Nejat İşler, Hakan Boyav için ikinci filmi de İdris Nebi Taşkan'ın oyunculuğu için izledim. Taşkan oldukça iyi bir oyuncu, rolünü oynamak çok zor ancak başarmış ve filmi tek başına izlenir kılmış yoksa zaman kaybı olacaktı. İdris Nebi Taşkan dilerim bu yeteneğini köreltmeden yola devam eder.
Yoğun şiddet içeren filmleri sevmem, iki filmde de ölçü fazlası ile aşılmıştı.