PUBG: New State ön kayıt rekoru kırdı!

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyun Haberleri
Konu sahibi son olarak 1212 gün önce görüldü
pubg-new-state-on-kayit-rekoru-kirdi.jpg

PUBG: New State oyunu şirketin resmi Twitter hesaplarından duyurulduğundan bu yana, Google Play mağazasında milyonlarca ön kayıt aldı. Oyun geçen ay 5 milyon ön kayıt ile rekora imza atarken, şimdi kendi rekorunu kırdı.

Tüm zamanların en popüler battle royale oyunlarından biri olan PUBG Mobile‘ın yeni oyunu, bu yıl Şubat ayında duyuruldu. O zamandan beri Google Play Store‘da ön kayıtlar için erişilebilir durumdaydı.

New State 10 milyon ön kayıt ile tarihe geçti​

PUBG Mobile, mobil platformlarda battle royale oyunları için yeni bir çağ başlattı. Çıkışından bu yana, üç yıl içinde küresel olarak büyük bir hayran kitlesi topladı. Şubat ayında geliştiriciler, PUBG’nin devamı niteliğinde oyuna ilk bakışlarını paylaştılar. Oyun bu zamana kadar Google Play’deki 10 milyon ön kayıt sınırını aştı. Geliştiriciler rekor haberini, oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. İşte o paylaşım:

PUBG: New State fragmanı​

PUBG: New State 2051 yılını konu alıyor. Standart battle royale oyunlarının mekaniklerine sahip oyunda modern silahlar ve modern araçlar dikkat çekiyor. Şubat ayında yayınlanan fragman oyunla ilgili pek çok ayrıntıyı gözler önüne sermişti. İşte henüz izlemeyenler için yapımın tanıtım videosu:

Şimdilik PUBG New State için bir çıkış tarihi verilmiş değil. Ancak geliştiriciler bu yılın ilerleyen aylarında beklenen oyunu yayınlanacağını belirtiyor. Oyun şimdilik yalnızca Play Store’da ön kayıta açılmış durumda. iOS için de şirket ön kayıtları açacağını söylese de henüz bunu gerçekleştirmedi.

ShiftDeleteNet

Ben de sevmiyorum çok bar geliyo bana telefonda Bi tek mobile legends oynuyorum pc de pubg atıyoruz her gün
Bende ps4 var, cod:warzone oynuyorum sürekli, klayve mouse desteğide var oyunun
PC toplamayı düşünüyorum sene sonuna doğru

pubgircforumları diye konuyu açıyorum o zaman :)

Bende ps4 var, cod:warzone oynuyorum sürekli, klayve mouse desteğide var oyunun
PC toplamayı düşünüyorum sene sonuna doğru

pubgircforumları diye konuyu açıyorum o zaman :)

Valla warzone oynuyorsan helal olsun derim iki gün oynadım abi o ne ses o ne efekt arabalar uçaklar bombalar telsiz konuşmaları. Dışarı çıkıyodum oyundan sonra sanki sürekli o yer tespit edince Bi telsiz anonsu veriyordu onu duyuyordum tribe giriyordum xd

Valla warzone oynuyorsan helal olsun derim iki gün oynadım abi o ne ses o ne efekt arabalar uçaklar bombalar telsiz konuşmaları. Dışarı çıkıyodum oyundan sonra sanki sürekli o yer tespit edince Bi telsiz anonsu veriyordu onu duyuyordum tribe giriyordum xd
Multiplayer modu çok gürültülü 2 saniye silah bomba sesi susmuyor, diğer pubg modu efsane zaten :)
Hele mermi bitene kadar sıkınca namludan çıkan duman efekti süper :D

Geri