Psikolog gibi olan 3 burç! Onların etkisi serumdan farksız

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Anladim böyle düşündüğünüzü.
Psikopatolojisini sordum, psikiyatri literaturundeki karşılığını yani.
Bahsettiginiz davranışları sergileyenler ne tarz teshis alıp ne çeşit bi tedavi sürecinden gecmeliler mesela. Emin bi şekilde destek almalılar dediğinize göre fikriniz vardir

modern insanın ilahi dini halini almış, mars retrosunda başına bir şey gelecek diye evinden dışarıya adım bile atmayan bu tür şizofrenik sancılar çeken kişiler için psikoterapistler, doktorlar uygun tedavi yöntemini daha iyi bir şekilde belirleyeceklerdir, işin uzmanı değilim. siz biliyorsanız söyleyin biz de öğrenelim.

modern insanın ilahi dini halini almış, mars retrosunda başına bir şey gelecek diye evinden dışarıya adım bile atmayan bu tür şizofrenik sancılar çeken kişiler için psikoterapistler, doktorlar uygun tedavi yöntemini daha iyi bir şekilde belirleyeceklerdir, işin uzmanı değilim. siz biliyorsanız söyleyin biz de öğrenelim.

Psikolojik destek alması gerektiğini iddaa ettiğiniz olgunun sebebine bilimsel bir temel atamıyorsunuz. Din yerini alıp almadigi sosyolojik acidan bile tartışmalıdir.
Üstüne bir de bilim neferliği yapıyorsunuz.
Uzmanı degilsiniz fakat yardim almaları gerektiginden eminsiniz. Psiko ya da fizyopatojisini sorduğumda da şizofrenik mizofretik osuruk bir iki kelime.
Aykırı olmak adina bos konusunca havali mi duruyo?

bana benden başkası ancak ben istersem yardımcı olabilir, rahatlatabilir. geçiniz.

Psikolojik destek alması gerektiğini iddaa ettiğiniz olgunun sebebine bilimsel bir temel atamıyorsunuz. Din yerini alıp almadigi sosyolojik acidan bile tartışmalıdir.
Üstüne bir de bilim neferliği yapıyorsunuz.
Uzmanı degilsiniz fakat yardim almaları gerektiginden eminsiniz. Psiko ya da fizyopatojisini sorduğumda da şizofrenik mizofretik osuruk bir iki kelime.
Aykırı olmak adina bos konusunca havali mi duruyo?

bu forumda bir şeyleri havalı gösterme çabası konusunda kimse sizinle yarışamaz bence. bilimsel bir dayanak arıyorsan bilimsel forumlarda takılsana sen azizim. ne işiniz var irc forumlarında. hava atacağım diye mikroskop fotoğrafları atan, altına kimsenin anlamadığı iki metoforik yazı yazan, heeeey bana bakın ben çok matah bir iş yapıyorum diye deklare eden adam bana havalı konuştuğum yakıştırmasında mı bulunuyor ? yazdığım yorumlar benim şahsi düşüncelerimdir, kimseye bir şey kanıtlama zorunluluğum yok. kimseyi memnun etmek için özel bir yorum yazmıyorum. bana göre burçlara inanan ve hayatlarını bu yönde şekillendiren kişilerin psikolojik sorunları vardır. nasıl tedavi almaları gerektiği, nereden yardım almaları gerektiği beni enterese etmiyor, üzerine alınan alınır, alınmayan alınmaz. ancak her ne hikmetse bana karşı çok ilgili olduğunuzu, yazdığım her yazının altını oymayı çok sevdiğinizi görüyorum. problem değil alışığım ama ben reelde de böyle, havalı, yakışıklı, aykırı bir tip olarak görürler. çok "bırjıva" birisiyim yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
bu forumda bir şeyleri havalı gösterme çabası konusunda kimse sizinle yarışamaz bence. bilimsel bir dayanak arıyorsan bilimsel forumlarda takılsana sen azizim. ne işiniz var irc forumlarında. hava atacağım diye mikroskop fotoğrafları atan, altına kimsenin anlamadığı iki metoforik yazı yazan, heeeey bana bakın ben çok matah bir iş yapıyorum diye deklare eden adam bana havalı konuştuğum yakıştırmasında mı bulunuyor ? yazdığım yorumlar benim şahsi düşüncelerimdir, kimseye bir şey kanıtlama zorunluluğum yok. kimseyi memnun etmek için özel bir yorum yazmıyorum. bana göre burçlara inanan ve hayatları bu yönde şekillendiren kişilerin psikolojik sorunları vardır. nasıl tedavi almaları gerektiği, nereden almaları gerektiği beni enterese etmiyor, üzerine alınan alınır, alınmayan alınmaz. ancak her ne hikmetse bana karşı çok ilgili olduğunuzu, yazdığım her yazının altını oymayı çok sevdiğinizi görüyorum. problem değil alışığım ama ben reelde de böyle, havalı, yakışıklı, aykırı bir tip olarak görürler. çok bırjıva birisiyim yapacak bir şey yok.

Üff ne zirvaliyorsun ya
Hayatimi idame etmede astrolijiden önemli ölçüde destek alıyorum.
Sen de benim gibiler için psikolojik destek almali yazmissin. Buna mantikli bi açıklama yapmak disinda her seyi yazdin. Bilim adi altında destek alsınlar dersen, bu argumani sunarsan ben de sana bilimsel bi temel sun derim yardım almamiz icin. Actigim sayfada denk gelen her yorumu okurum. Beni baglayan bi kisim varsa da fikir belirtebilirim bence. Buradan bakinca cahil bi tip olarak gözüküyorsun sadece.
Havalı da degil bos konuşuyorsun dedim zaten.

Üff ne zirvaliyorsun ya
Hayatimi idame etmede astrolijiden önemli ölçüde destek alıyorum.
Sen de benim gibiler için psikolojik destek almali yazmissin. Buna mantikli bi açıklama yapmak disinda her seyi yazdin. Bilim adi altında destek alsınlar dersen, bu argumani sunarsan ben de sana bilimsel bi temel sun derim yardım almamiz icin. Actigim sayfada denk gelen her yorumu okurum. Beni baglayan bi kisim varsa da fikir belirtebilirim bence. Buradan bakinca cahil bi tip olarak gözüküyorsun sadece.
Havalı da degil bos konuşuyorsun dedim zaten.

cahille neden muhatap oluyorsun o halde, git kendin gibi akıllılarla muhatap ol. git çeşitli süt ürünü kültürlerini kristal viyole ile boya süt oğlan seni.

cahille neden muhatap oluyorsun o halde, git kendin gibi akıllılarla muhatap ol. git çeşitli süt ürünü kültürlerini kristal viyole ile boya süt oğlan seni.

Suanki portreden bahsettim ben.
Ucu bana dokunan konularda cahil cahil hadsizce konusmazsan muhatap olmam (keyfime göre).
Erkeklik gururumu incittin su an.
Aglamaya gidiyorum

Evet kovayım ama artık bedavaya tavsiye yok, enayi değiliz çok şükür…

Akrep

Delilikleri bir yana dursun güçlü ve özgüveniyle sizi anında başka yerlere götürür. Enerjinizi ve motivasyonunuzu değiştirir. Ben neredeyim, ne yapıyorum diye kendinize sorgulatır. Ümitlidir ve insana güç verir.

Çok fazla denk gelip okuduğum bir yorum.Burçların anlaşma dengesine bakıldığında akrep bir çok insana sert,soğuk ve mesafeli gelebilir.

Şu psikolojimizi düzeltsinler bari :emoji_nerd:

Geri