*prometheus perii yi nihayat ele geçirdi

Konu sahibi son olarak 3161 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PROmetheUS , Perii yi nihayat ele geçirdi

1338948moefati4iu.gif

:zuha::zuha:

Gerçekten bir gün bu adam beni dövecek :DD

Perii çok tozlanmışsın ya biraz tozunu alayım dedim ya kusura bakma senin peri olduğunu unutmuşum biraz sert oldu galiba :zuha:

KumSaL harikasın sen bitanesin ya :haha:

PROmetheUS el kadar benden ne istiyorsun insan az vurur dimi :D

KumSaL eline sağlık en çok beni dövmek isteyene dövdurmüşssün :D

Gerçekten bir gün bu adam beni dövecek :DD

dövmek mi aşk olsun beni hiç tanımamışsın ben hiç hatun milletine el kaldırır mıyım? :zuha: biraz tozulanmışsın onun için yardım ediyordum ben :haha:

ama artık elimdesin :zuha: -hişt içimdeki canavar gir içeri bakim- :zuha:

Serüven bölümü daha uygun sanki oraya tasıyorum.. (:

dövmek mi aşk olsun beni hiç tanımamışsın ben hiç hatun milletine el kaldırır mıyım? :zuha: biraz tozulanmışsın onun için yardım ediyordum ben :haha:

ama artık elimdesin :zuha: -hişt içimdeki canavar gir içeri bakim- :zuha:

kaçarsam elinden görürsün gününü sen :D çok ağlattın beni :D dayaktanda hiç ağlamazdım her halde çok vurdun ki ağlıyorum :D elinde ağırmış :D

Gavur Izmirli espiriden anlıyorsun başarılı sevdim bunu :D rep puanı olsa rep puanı basardım :D

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 13 Misafir)
KumSaL, TıLsıM+, PROmetheUS, Perii, TATLI+

gelin gelin size de bulcam :D

iFt saol gicik :p

kaçarsam elinden görürsün gününü sen :D çok ağlattın beni :D dayaktanda hiç ağlamazdım her halde çok vurdun ki ağlıyorum :D elinde ağırmış :D

hiç olur mu ya üfledim üfledim tozun gitmedi nefesim yetmedi napiyim bende azıcık şöyle silkeleyim dedim ya sende varya az narin değilmişsin heee demek ki sevmek için avucuma alsam ölücen sen kesin :zuha: sevmeye de gelmiyorsun heee elimde kalıcan sonra :haha:

hiç olur mu ya üfledim üfledim tozun gitmedi nefesim yetmedi napiyim bende azıcık şöyle silkeleyim dedim ya sende varya az narin değilmişsin heee demek ki sevmek için avucuma alsam ölücen sen kesin :zuha: sevmeye de gelmiyorsun heee elimde kalıcan sonra :haha:

o toz dediğin var ya perii tozlarıydı tozlanmışmışım :DD

:kiki: söyliyecek söz bulamıyorum, bu çok iyiydi gift cuk oturmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri