PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 631 gün önce görüldü
Bazı durumlarda olayın derinine inince her yanlısın altında ne gibi sebepler oldugunu gorebiliyorum.Buda insanlara karsı onyargılarımı ve kırgınlıklarımızı azaltıyor.Eskisi kadar kızmıyorum ve tepki veremıyorum.

564280_472407942830987_1538519650_n.jpg

En kötü karar karasızlıktan iyidir.Herşeyi yoluna koy ve devam et.Kalbinde iyilik olan herkese mutlu hafta sonları diliyorum

"Günümüde en büyük sorun;aptalların kendilerinden son derece emin,zekilerin ise surekli süphe içinde olmalarıdır"
Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur.Aptallık ise var olmayan bir zekanın var olmaya devam edişidir.

Sen âşık olduğunu sandığın kişiye bağlanıyorsun;
''onsuz yapamam, çok seviyorum'' diyorsun...
Düşünmez misin onu sana sevdiren kim?
" BEN,SENİ BANA SEVDİRENİ SEVMİŞİM ."

Hz.Mevlana/Rumi

Açık yürekle konuşan DÜŞMAN,
İçten pazarlıklı DOSTTAN iyidir.!!

Hz. Ali

Tecrübe insanların hatalarına verdigi isimdir
Ve buna insanları tanimakta dahildir

Bu ülkede insanlar ilkokulda atatürkçü, lisede ülkücü, üniversitede komünist, iş kurunca kapitalist, bir ayağı çukura düşünce müslüman olurlar.

Erkek olmak doğuştan gelen alın yazısı olsa da adam olmak her erkeğe nasip olmuyor.
Sen istisnalar arasındaki adam gibi erkeklerdensin. : )

Mütevazi olan kisileri enayi yerine koymayın.Sesi cıkmıyorsa kalitesindendir.biliniz isterim:)

bırbırını unutmaya calısan ıkı kısı yıllar sonra on yıl belkıde yırmı yıl sonra unuturlar bırbırlerını.yıllar sonra bırgun yolda karsılasırlar bırısını tanırken dıgerı hatırlayamaz ıse ıste o an sızlar tanıyanın yuregı.cunku onun unuttugunu sandıgı kısı onu coktan unutmustur.

Hayatı taksıt taksit yasamaktansa,bir yudumda fondip yapmak daha eglenceli olsa gerek.

Serin ve sakin bir sabahta balkonda kahvaltı ediyorduk.Saçların dağınık gözlerin uykuluydu.Kalbimi kazanmak için hiçbirşey yapmana gerek yoktu.

Geri