Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı durumlarda olayın derinine inince her yanlısın altında ne gibi sebepler oldugunu gorebiliyorum.Buda insanlara karsı onyargılarımı ve kırgınlıklarımızı azaltıyor.Eskisi kadar kızmıyorum ve tepki veremıyorum.
"Günümüde en büyük sorun;aptalların kendilerinden son derece emin,zekilerin ise surekli süphe içinde olmalarıdır"
Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur.Aptallık ise var olmayan bir zekanın var olmaya devam edişidir.
Sen âşık olduğunu sandığın kişiye bağlanıyorsun;
''onsuz yapamam, çok seviyorum'' diyorsun...
Düşünmez misin onu sana sevdiren kim?
" BEN,SENİ BANA SEVDİRENİ SEVMİŞİM ."
bırbırını unutmaya calısan ıkı kısı yıllar sonra on yıl belkıde yırmı yıl sonra unuturlar bırbırlerını.yıllar sonra bırgun yolda karsılasırlar bırısını tanırken dıgerı hatırlayamaz ıse ıste o an sızlar tanıyanın yuregı.cunku onun unuttugunu sandıgı kısı onu coktan unutmustur.