“Popüler olmayan fikrini söyle ve kaç”

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Görmüşsünüzdür bu konsepti sosyal medyada. Eğlenceli buldum.

mesela dost kötü günde belli olur genelgeçer fikrine karşı “dost mutluluk ve ferahlık zamanlarında senin mutluluğunu paylaşıp herhangi bir art niyete girmemesiyle belli olur. Yani dost, iyi günde belli olur.”

Gibi.
Hadi dökülün.

Yarcin dediği daha iyiymiş güzel konu olurmuş....
Bunu çok anlamadım....

@Şeytan tüyü sen benim ne iyi ne de kötü gün dostumsun
Sen benim ahretliğimsin laan kes şu saçma tribi Ağzını burnunu yediğimmm …. :(

Konuyla çok alakalı mı değil mi bilemiyorum ama şöyle düşünün hani evlilik yada çıkma tekliflerinde karşı tarafı etkilemek için en uygun zaman be mekan aranır öyle yapılır vs işte üfff

Forumsal sakinlik içinde yaşayan bir forumdur ne bi kaos ne de bir aksiyon vardır
Çünkü herkes uyuyordur o sırada kckdkd

"Sakla samani gelir zamani" diye diye millet ev araba sahibi oldu kimse en güzel caglarini yaşayamadi çalışıp birikim yapmaktan. O yüzden kazandığından önce kendine bir ödül ver mutlu et çünkü yarina dahi çıkacağın belli değil emektar kardeşim.

İlk görüşte ya da tek taraflı aşk olmaz ve bazı insanlar bu şekilde birine duydukları hayranlığı 'aşk' zannederler oysaki aşkın oluşması için iki tarafın da birbirine yoğun bir biyolojik çekim duyması gerekir. Taraflar arasında biyolojik çekim oluşmuyorsa da beklenen aşk hiçbir koşulda oluşmaz. Aşk doğrudan bilimin konusudur çünkü hormanlarla alakalı bir aktivitedir.

Aşkın ömrünü de hormonların seviyesi belirler, bu sebeple sonsuz aşk yoktur.

Devlet
Polis
Asker
Site yöneticisi
Forum yöneticisi
2bit zekalı IRC network admini

İçinde otorite barındıran hiçbir şeyi sevmiyorum.

Aşk sadece karşı cins için duyulan bir his veya duygu mudur peki ?
Aşk kelimesine insanlar çok farklı anlamlar yükleyip mecazi olarak da kullanabiliyor. Yoğun duyguların çoğuna aşk diyebiliyorlar oysaki bilimsel anlamda aşkın tanımı tektir ve iki farklı cinsiyeti belli bir süre birbirine bağlayan hormonal bir durumdur.

İnsanların aşka yüklediği her anlam ise bireyseldir.

Lefty yine hormon filan bir şeyler dedi kdjd

evet şimdi bir tane de benden: almayı düşündüğüm kitapların son sayfasını ya da son birkaç sayfasını ayaküstü okurum (her zaman) bazen seyretmeyi düşündüğüm filmlere ya da dizilere de bunu yaparım. (Bazen)
Spoi yemek umurumda değil, bir yapımı ya da kitabı sevip sevmeyeceğimi sonu çok etkiler, sevmeyeceğim bir şeye de para vermek istemem (tutumlu insan-şüpheli)

Geri