neden hocacım..Ben göt lobu açıkta şort giyilmesine iyi bakmıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neden hocacım..Ben göt lobu açıkta şort giyilmesine iyi bakmıyorum
abi bu görseli ben paylaşsam 1 ay ban yemiştim yeter ya yeter dayanamıorum artık afdsjasjasd
Niye ban yiyosun kotu birsey degil ki konunun acikliga kavusmasi icin eklenen gorsel simdi bazi kardeslerimiz boyle dusunmeyip ne var canim nolmus yani diyolar ondan dedim gorseli gorelim sonra raaad raaad takilalim .d .dabi bu görseli ben paylaşsam 1 ay ban yemiştim yeter ya yeter dayanamıorum artık afdsjasjasd
o deilde bagdat caddesindeki 20 milyon degerindeki dairemi direkt üstüne yaparım kim bu ?
abi sen bu işlerden anlıyon sanırım ne kadar ederNiye ban yiyosun kotu birsey degil ki konunun acikliga kavusmasi icin eklenen gorsel simdi bazi kardeslerimiz boyle dusunmeyip ne var canim nolmus yani diyolar ondan dedim gorseli gorelim sonra raaad raaad takilalim .d .d
Ayrica daire ustune yapmaya degmez. 20 milyon etmez .p
Kdv dahil mi?abi sen bu işlerden anlıyon sanırım ne kadar eder
hariç onu da biz mi verelimKdv dahil mi?
Hea o zaman 6 7 bin tl anca .hariç onu da biz mi verelim
mesela yani knk tabikide yapmam üzerine canım dairemiNiye ban yiyosun kotu birsey degil ki konunun acikliga kavusmasi icin eklenen gorsel simdi bazi kardeslerimiz boyle dusunmeyip ne var canim nolmus yani diyolar ondan dedim gorseli gorelim sonra raaad raaad takilalim .d .d
Ayrica daire ustune yapmaya degmez. 20 milyon etmez .p
Yakistigi icin giyiodur.s. bruh dhdhdhhshszekasıyla değil kıçıyla ilgi çekmeye çalışmak
Herkes sortu kadar konussun..Konu şorttan daha uzun .d
Sen çok konuşcan heralde… xdHerkes sortu kadar konussun..
Ben param kadar konusuyorum… gjahshSen çok konuşcan heralde… xd
Sessizligimin sebebi ortaya cikti..Ben param kadar konusuyorum… gjahsh
Ağlama emojisi de gelmeli… okuyunca ağladım…Sessizligimin sebebi ortaya cikti..
Gozyaslarini silebilir miyim?Ağlama emojisi de gelmeli… okuyunca ağladım…
seni paralarım kehehdkkfdkGozyaslarini silebilir miyim?