Polis Görünce Suçsuz Gibi Görünmeye Çalışmak

Konu sahibi son olarak 2561 gün önce görüldü
Nedense böyle insan kendini iyi gösterme çabasına giriyor ister istemez :D

Kaldırımda görsem bile yönümü değiştirir, karşı kaldırıma geçerim. Polis devletinde, polis babam olsa güvenmem.

Almanyada yedigim yuklu trafik cezalarindan oturu Yusuf Yusuf oluyorum havalimaninda, boyle masum hanimefendi izlenimi vermeye calisiyorum….

Tersine üstlerine giderim üstelik suçlu olduğum halde.geçen gece normal anormal bile insanların giremeyeceği bölüme girip çayımı çorbamı içtim

Karadenizliler birazcık ta olsa dik kafalı olur. Kısaca takmam.

Biraz öncede radarcı latif abi kayfe ısmarladı.plakaları verdim artık özgürüz

Insan biraz geriliyor garip ama evet dgmdfjddjfd
Gerci ben kankos oldum burdakilerle cünki sabahligin firina gelen polisler var
Ögleden sonra da pastaneye geliyorlar
Gördügüm de gerilmek yerine selamlasiyorum millet iceriye girip cikiyorum sanmasa bari.p

Özellikle çocukluk döneminde bolca haklı-haksız işaret parmağı ile gösterilmiş kişidir.

Yıllar önce camide elifba öğrenirken çok iyi hatırlarım sivil polisler baskın yapmıştı. Hilal bıyıklı bir polis altı yaşında ya da yedi yaşında olmama rağmen bana öyle bir tokat atmıştı ki 17-18 yaşına kadar polis gördüğümde yolumu değiştirirdim. Hatta üniversitedeyken camiye gelen bir polis gördüğümde yine aynı şekilde tedirgin oldum ancak abdest aldığını gördüğümde biraz daha rahatladım ve daha sonra yaptığımız iş gereği ve devrin değişmesi nedeniyle de İş bu defa tam tersine döndü. Aslında birazda kimliğin verdiği güvenle yön değiştirmiyorum.

Mıknatıs gibi beni çeker hepsi sanki anarşist biriyim -,-

Adamın mesleği bu. Görevini yapıyor. İyisi var, kötüsü var. İşini bilen var, acemisi var.

Uniforma.
Ay çok severim.

Kanun kaçağı olmadığım için içim rahat şekilde onlar yokmuş gibi istifimi bozmuyorum, çeviriyolar. Bunu da şüpheli hareketten sanıyolar. bu hareketin şüpheli olduğuna kanaat getirdikten sonra, hafif panik yapayım dedim yine çevirdiler.
İlkinde profesyonel, ikincisinde amatör suçluymuşum gibi davrandılar.

Geri