Pokemon Go tüm hataları ve çözümleri

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Severek oynadığınız pokemon go oyununda da ne yazıkkı pokemon go hataları ortaya çıkabiliyor. Bazen bizden kaynaklı bazen de pokemon sunucuları ile ilgili yavaşlama ve donma gibi sorunlar olabiliyor. Pokemon oyunundaki hataları nasıl düzeltebiliriz hep birlikte çözmeye çalışalım.

Pokemon go oynarken karşılaştığınız hataları telefonunuzun modeli ve hata açıklaması ile yorum bölümünden yazarsanız cevap vermeye çalışalım.

Bu yazıyı yazdığımız 16 temmuz tarihinde daha pokemon go yeni yayılmaya başladı ve yeni güncellemeler ve versiyon değişiklikleri ile hatalar giderilmeye çalışılacaktır. Buna rağmen sıkça karşılaştığımız hataları nasıl çözeceğiz işte cevabı.

Pokemon Go Durduruldu Hatası ve Çözümü

Pokemon oyununuz oynadığınız esnada durup dururken, pokemon go durduruldu hatası veriyorsa bunun basit bir açıklaması var Telefonunuzun ram kapasitesi yetmiyordur yada anlık bir yoğunluktan kaynaklanıyordur. Bazen telefonunuzu elinizden düşürmediğinizde telefon belli bir sıcaklığa ulaştığında uygulamaları zorla kapatmaya ve durdurmaya çalıştığında bu hatayı alabilirsiniz.

pokemon-go-hatalari.jpg

- Diğer bir alternatifinizde pokemon uygulamasının verilerini temizleyerek oyunu yeniden başlatabilirsiniz. Uygulama verilerini temizlemek için ;
Ayarlar > Uygulamalar bölümüne geçelim ve arkasında pokemon go seçelim, uygulama bilgileri bölümünden aşağılarda yer alan erileri ön belleği ile temizle kısmına tıklayalım.

Pokemon GO Our Servers Are Experiencing issues Hatası

Pokemon oynarken böyle "Pokemon GO Our Servers Are Experiencing issues" hatası alıyorsanız bunun anlamı şu; Bulunduğunuz bölgede sunucular için beklenilenden fazla oyuncu olduğu için sunucular kaldırmıyor. Belirli aralıklarla yeniden bağlanmayı deneyebilirsiniz. Bir kaç saat aradan geçmesine rağmen hala bağlanamıyorsanız tam detaylı anlamı için tıklayın.

Telefonunuza Vpn programı kullanarak kendinizi başka bir yerde gibi göstererek farklı bir sunucuya bağlandığınızda oyunu yeniden oynayabilirsiniz.

GPS sinyali bulunamadı hatası

Gps sinyalleri açık alanlarda bulunabildiği için bina içi tünel gibi noktalarda Gps bulunamayacak ve uygulamada pokemon avlayamayacaksınız. Pokemon go oyununda Gps sinyali kaydoldu hatası veriyorsa bulunduğunuz yeri biraz değiştirmeye çalışın.

Failed to detect location Hatası

BU hatayı alıyorsanız telefonunuzda lokasyon yanı konum geçmişinizi temizleyerek oynamaya devam edebilirsiniz. Oyun içinde sahte konum belirleyecekseniz konumunuzu yeni zelanda veya abd yapmalısınız.

Failed to detect location hatası alıyorsanuz şunları deneyin;

- Telefonunuzda GPS açık olup olmadığını kontrol edin.
- Gsp modunun " Yüksek doğruluk" olduğunu kontrol edelim
- İnternet bağlantınızın iyi çektiğinden emin olun. İnternet bağlantınız düşük ve Gps sinyalleri bulunamıyorsa hata alırsınız.

Pokemon Go açılmıyor Ne yapmalıyım?

Pokemon go oyunu verilerini anlık olarak sunuculardan aldığı için güçlü bir internet bağlantısı gerektiriyor. Telefon hattınızda internet paketiniz olsa bile bulunduğunuz noktada internet zayıf veya çekmiyorsa pokemon avlayamazsınız ve oyunu açamazsınız. Oyun açılsa bile "Please not internet connection" hatası yada internet bağlantısı yok hatası alıyor olacaksınız. Bu durumda ya internetin güçlü olduğu yere gideceksiniz yada bulunduğunuz noktada diğer GSm şebekesi daha fazla çekiyorsa onu tercih edebilirsiniz.

Bin tane hilesi var xd

ben sildim böbreğimi satarım daha iyi HADSAFADA

İlk 1 ay çok fena prim yaptı sosyal medya üzerinde şuanda oynayan pek kalmadı :D

millet sokaklarda geziyodu bunun için noldu len :D

giresundan balıkesire giderken mola yerlerinde açıp pokemon bakıyordum, adamlar fake gprs kullandım sanıp beni banlamış. sanırım ilk başladığımız şehirden başka hiçbi yere oynamaya gitmicez. :/

Geri