Pokemon go telefonuma nasıl yüklerim?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Pokemon go oyunu henüz ülkemizde yayınlanmadığı için ülkemizde APK kullanılarak telefonlara indirilmektedir. Apk'nin ne olduğunu kısaca açıklayalım,

APK dosyası, yazılımları (genelde oyunlar ya da uygulamalar) Android işletim sisteminde dağıtmanızı ve kurmanızı sağlayan bir dosya uzantısı. APK'yi indirerek programları Google Play (veya AndroidPIT) gibi sitelere ihtiyaç duymaksızın herhangi bir siteden indirebilir ve kurabilirsiniz.

Ancak apk kullanımı konusunda bazı riskler de vardır. Pokemon Go, tavsiye edilen mod ile oynamak mümkün değildir. Google Play Store ve Apple Store mağazalarında bulunmayan oyunu indirmek için milyonlarca insan apk sürümü kullanmaktadır. Apk sürümü telefonunuza zarar verme hatta kişisel verileriniz çalınmasına da sebep olabilir. Bu yüzden Pokemon Go oyununu oynamak için yasal Türkiye sürümünü beklemek gerekecektir. Sabırsız kullanıcılar, apk sürümü ile Pokemon Go oynayabilse de güvenliğiniz açısından biz tavsiye etmiyoruz :)

Bi yükleyim iki pokemon toplayım dedim
Cihazin sürümü desteklemiyormuş. :/

en az android 4.4 istiyor

Min: Android 4.4 (Kitkat, API 19)
Target: Android 6.0 (Marshmallow, API 23)

Benimde telefon kaldirmiyo bi uygulama indirdik şimdide silemiyom :T:

Pokemon avlamaya çalışırken ölecek ilk gerizekalıyı merakla bekliyorum :asd:

Yükledim ben salonda köşeye gizlenmiş Squirtle yakaladım :D
Şimdi beni camiye gönderiyor orda gizli bir tane varmış ama üşendim gitmeye :p

sen allah bilir pes de oynuyorsundur :d

Oynamışlığım vardır ama tiryakisi değilim :p
Oyunu meraktan indirdim dedim bu ne böyle herkes oynuyor baktım salonda iyide gizlenmiş kerata yakaladım hemen :D Sonra harita camiyi gösterdi zaten hevesimi almıştım bıraktım :D

o zaman yaşasın roket takımı <3

[YOUTUBE]wa0AcJDXqDI[/YOUTUBE]

Oyun Türkiye Mağazasında Yoktur Fakat Beklemek istemeyenler için
iOS İndirme Rehberi;

apple hesabınızdan çıkın
apple store girerek pokemon go yazın ve bulun
yeni hesap isteyecektir ve yeni zelanda hesabını oluşturuyorsunuz
eğer bunları yapmanıza rağmen olmadıysa devamı;
ayarlar / genel / sınırlamaları aktif hale getiriyoruz
sınırmalar kısmında ortalarda izin verilen içerik kısmının alt tarafında derecelendirme var
Yeni Zelanda'yı oraya yapıştırın. E-mail onayından sonra indirebilirsiniz.

Şuan elimdeki en güçlü pokemonlar; Pinsir, Eeve, Pidgeotto, Bellsprout, Jelteon ve Golbat.
Elinde tuhaf bir pokemonu olan var mı, şöyle esrarengiz bir şeyler?

Geri