Pokemon GO İphone Telefona Nasıl Yüklenir?

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü
Pokemon GO İphone Telefona Nasıl Yüklenir?
3a73A0.png

pokemon-go-nihayet-%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1.jpg

Pokemon GO İphone İos Telefonlara Nasıl Yüklenir? Pokemon GO her yaştan insanın zevkle oynadığı bir Oyun haline geldi. Çok kısa sürede patladı ve binlerce kişi hemen Oyunu indirdi. Ancak Avrupa’da bazı Ülkelerde Oyunu direkt olarak Mağaza üzerinden indirmek mümkün..

Pokemon GO IOS Nasıl Yüklenir?
3a73A0.png

Pokemon GO her yaştan insanın zevkle oynadığı bir Oyun haline geldi. Çok kısa sürede patladı ve binlerce kişi hemen Oyunu indirdi. Ancak Avrupa’da bazı Ülkelerde Oyunu direkt olarak Mağaza üzerinden indirmek mümkün. Ama ülkemizde değil. iPhone için Pokemon GO oyununu direkt olarak kendi mağazasından indirmek şuanda yasal değil. Pokemon GO IOS indirmek için, bazı kaynakları denemelisiniz. Android Cihazlarda “ APK Uzantılı Dosyaları “ indirerek, direkt olarak kurabiliyordunuz. Ancak Pokemon GO oyununu APK olarak Ülkemizde iPhone için indirmek mümkün değil. Bizde sizin için en basit ve kullanışlı yolu bulmak istedik. Pokemon GO Çılgınlığı devam ederken, şimdi sizlere IOS İşletim sistemine sahip olan bir Cihaz için, Pokemon GO Nasıl Yüklenir onu anlatalım.

IOS İçin Pokemon GO Yüklemek
3a73A0.png

Pokemon GO IOS odaklı indirmek için, “ Avustralya “ üzerinde iPhone hesabı açmalısınız. Peki! Bu bizim için zararlı olmaz mı? Diyenler için; “ Avustralya üzerinden IOS hesabı açmadan, iPhone telefonlar için Pokemon GO Oyunu indirmek asla mümkün değil. “ Zaten, bu hesabı açmanın hiçbir zararı yok. İ-Tunes üzerinden Avustralya hesabını seçerek, “ Kredi Kartı “ bilginizle, ücret ödemeden Kayıt olacaksınız. Kredi kartı bilgilerinizi vermeniz, sizden Ücret kesileceği anlamına gelmiyor. Apple Store üzerinden Pokemon GO yazarak arama yapın. Arama sonrasında Kredi kartı bilgisini kesinlikle “ None “ durumuna getirmelisiniz. Yani Ödeme bilgisini Pasif durumuna getirerek, Kredi kartı bilginizden Üret kesilmesini engellemiş oluyorsunuz.

Bu şekilde Pokemon GO oyununu indirdikten sonra, Apple Store üzerindeki hesabınızı tekrar “ Türkiye “ yaparak, Kredi Kartı bilgilerinizin de silinmesini sağlayın. Bu yoldan başka bir indirme seçeneği bulunmuyor.

8744423053.gif

pokemon go aypon telefona mı nasıl yüklenir? vay ben şurda telefona kontor yüklemeyi bilmiyorum.

Geri