Pokemon GO günlüğüm. | by Jose Chilavert

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
En iyi 10 pokemonum ve CP güçleri.
DEĞİŞTİKÇE BURADA GÜNCELLEYECEĞİM.

250px-071Victreebel.png

Victreebel
CP: 1569

73-Tentacruel.png

Tentacruel
CP: 1568

250px-055Golduck.png

Golduck
CP: 1558

250px-036Clefable.png

Clafable
CP: 1555

250px-082Magneton.png

Magneton
CP: 1471

250px-114Tangela.png

Tangela
CP: 1435

250px-185Sudowoodo.png

Sudowoodo
CP: 1229

250px-226Mantine.png

Mantine
CP: 1106

250px-215Sneasel.png

Sneasel
CP: 1105

250px-134Vaporeon.png

Vapereon
CP: 1041

250px-071Victreebel.png

Victreebel

Bugün İstanbul Modern Sanat Müzesi'nde Victreebel'i yakaladım. Normalde ormanlarda bulunur ama buraya gelivermiş. Kendisi benim en iyi 6. pokemonum oldu. Victreebel, Weepinbell'in evrimleşmiş hali. Ama ben evrimleştirmedim, evrimleşmiş şekilde yakaladım.

250px-070Weepinbell.png

Weepinbell

Biyoloji:
Victreebel'in iki sivri dişi vardır. Vücudu çan şeklindedir. Vücudunda koyu yeşil benekler bulunur. Ağzını, büyük bir asma yaprağıyla kapatır. Ayrıca Victreebel, avlarını salgıladığı tatlı bir kokuyla kandırabiliyor. Küçük gruplar halinde ormanlarda yaşarlar.

İlk Bilinme:
Animesinde ilk defa Pilot Takımı'ndaki James'in elinde göründü. James'in iki tane Victreebel'i vardı.

Saldırılar:
Jilet Yaprağı Saldırısı
Güneş ışını Saldırısı

Evrimleşme
96px-069Bellsprout.png
>
96px-070Weepinbell.png
>
96px-071Victreebel.png

Pokemon go hiç oynanadım.
Fakat onun dışındaki tüm pokemon oyunlarını bitirdim.
Tüm pokemonları özellikleriyle biliyorum :p

Kingdra, Milotic , Gyarados , Dragonite favorim.
Ekibinizde bunlardan biri ya da bir kaçı varsa kolay yenilmezsiniz zaten.

Pokemon go hiç oynanadım.
Fakat onun dışındaki tüm pokemon oyunlarını bitirdim.
Tüm pokemonları özellikleriyle biliyorum :p

Kingdra, Milotic , Gyarados , Dragonite favorim.
Ekibinizde bunlardan biri ya da bir kaçı varsa kolay yenilmezsiniz zaten.

Sorma. Özellikle de Dragonite ile karşı karşıya geldiğimde, hiç münakaşaya girmemeye çalışıyorum. Bunların arasında Blissey'i de sayabiliriz ama.

Bir de bir çok kişinin elinde gördüğüm Blissey, Dragonite veya Gyarados'un, hala benim elimde olmaması da ayrı bir ironi. :D

Sorma. Özellikle de Dragonite ile karşı karşıya geldiğimde, hiç münakaşaya girmemeye çalışıyorum. Bunların arasında Blissey'i de sayabiliriz ama.

Bir de bir çok kişinin elinde gördüğüm Blissey, Dragonite veya Gyarados'un, hala benim elimde olmaması da ayrı bir ironi. :D

Blisseyin güçlü bir saldırısı yok ama sadece yaşam enerjisi çok yüksek gebermek bilmiyor :D
En azindan benim oynadiklarimda öyleydi.
Dragonite nin ilk hali dratini denizli bölgelerde çıkabilir :D

Arkadaşlarla biyerde lure açtık adamın biri otobüsten inmiş normalde fuara gidiyormuş lureyi görünce inmiş manyak :asd:

Blisseyin güçlü bir saldırısı yok ama sadece yaşam enerjisi çok yüksek gebermek bilmiyor :D
En azindan benim oynadiklarimda öyleydi.
Dragonite nin ilk hali dratini denizli bölgelerde çıkabilir :D

Blissey için aynen dediğin gibi. Saldırı gücü yok ama benim saldırılarımda da gücü bitmek bilmiyor.

Dragonite için de elimde bir tane Dratini var. Ama Dratini önce Dragoniar'e evrimleşecek te sonra Dragonite olacak ta, ölme eşeğim ölme. :D

Şimdilik Dratini için bir evrimleştirme planım yok. Şu an Rhyhorn'u Rhydon yapma planım var. :D

Arkadaşlarla biyerde lure açtık adamın biri otobüsten inmiş normalde fuara gidiyormuş lureyi görünce inmiş manyak :asd:

Ben de kolay elde edilebilecek GYM'ler veya hiç görmediğim pokemonların izine rast geldiğim zaman iniyorum öyle. :D

Blissey için aynen dediğin gibi. Saldırı gücü yok ama benim saldırılarımda da gücü bitmek bilmiyor.

Dragonite için de elimde bir tane Dratini var. Ama Dratini önce Dragoniar'e evrimleşecek te sonra Dragonite olacak ta, ölme eşeğim ölme. :D

Şimdilik Dratini için bir evrimleştirme planım yok. Şu an Rhyhorn'u Rhydon yapma planım var. :D

Su saldirilarina çok dayanıksız rydon boşuna emek verme derim ve evet ejder pokemonları çok zor gelişiyor ama getirisi büyük oluyor

Snorlax , Gyarados , Dragonite , Kingdra , Charizard , Espeon

Böyle bir ekibe sahip olursan pokemon go şampiyonu olabilirsin.

Kişisel tavsiye :P

Su saldirilarina çok dayanıksız rydon boşuna emek verme derim ve evet ejder pokemonları çok zor gelişiyor ama getirisi büyük oluyor

Snorlax , Gyarados , Dragonite , Kingdra , Charizard , Espeon

Böyle bir ekibe sahip olursan pokemon go şampiyonu olabilirsin.

Kişisel tavsiye :P

Öyle deme ama Rhydon'un da iyi olduğu taraflar var. İyi olduğu taraflar için kullanırız. Mesela ateş pokemonlarına karşı. Hem de CP bakımından, evrimleştiğinde en iyi pokemonum olacak. Biraz da onun için.

• Snorlax'a denk geldim ama elimden kaçırdım, yakalayamadım.
  • Gyarados için yaklaşık 120 tane Magikarp yakalamalıyım. Oyun kurallarına göre toplam 400 tane Magikarp yakalayıp, fazla Magikarp'ları Profesör Oak'a gönderip, onların her birisi için bir tane evrim şekeri alıyorsun. Toplam 400 evrim şekerimiz olduğu zaman evrimleştirebiliyoruz.
  • Dragonite için evrim yapabilirim ama elimdeki Dratini'nin CP'sini iyi bulmadım. Daha iyi bir Dratini yakalarsam onu o zaman düşüneceğim. :)
  • Kingdra'nın o kadar etkili bir pokemon olduğunu düşünmüyordum aslında. Elimde Horsea de, Seadra da var. Seadra'yı Kimgdra'ya evrimleştirmek için Dragon Taşı lazım. O da var. Ama hem Horsea hem de Seadra'nın CP'si düşük. Biraz daha yüksek CP'li pokemonlar bulmalıyım ki, evrimleştirdiğimde de işime yarasın.
  • Charizard ve Espeon için de şimdilik daha güçlü CP'si olan Charmander ve Eeve'ler bekliyorum.

Kısacası, daha güçlü pokemonlar edinmek için biraz sabretmek gerekiyor. :)

En güçlü 10 pokemonum listesi değişti:

Eski liste:
1- Tentacruel
2- Golduck
3- Clefable
4- Magneton
5- Tangela
6- Victreebel
7- Sudowoodo
8 -Sneasel
9- Vapereon
10- Girafarig

Yeni liste:
1- Victreebel
2- Tentacruel
3- Golduck
4- Clefable
5- Magneton
6- Tangela
7- Sudowoodo
8- Mantine
9- Sneasel
10- Vapereon

Liste

Hileye çözüm buldular mı ?
Evden amerikaya gitmişliğim var bütün pokemonları yakaladım sonra zevki kaçtı sildim ve banlı değilim türkiyeye geldi mi ? :D

250px-226Mantine.png

Mantine

Nerede yakaladığımı hatırlamıyorum ama bir Mantine yakaladım. Benim en iyi 8. pokemonum oldu. Potansiyeli de yüksek. İleride muhtemelen en iyi 3'e 4'e girer. Mantine, bir bebek pokemon olan Mantyke'nin evrimleşmiş hali.

250px-458Mantyke.png

Mantyke

Biyoloji:
Mantine, geniş kanatlı, arkasında iki halka şeklinde iz bırakan bir pokemon. Koyu mavi renktedir. Flamaya benzeyen bir kuyruğu ve antenleri vardır. Çoğunlukla uysaldır. Açık denizlerde bulunur.

İlk Bilinme:
Animesinde ilk olarak Blacthorn şehrinde, Sahil Şeridi Spor Salonu'nun baş eğitmeni olan Dorian'da görüldü. Dorian orada elindeki Mantine ve diğer su pokemonlarıyla senkronize yüzme gösterileri yapıyordu.

Saldırılar:
Kanat Saldırısı
Buz Işını Saldırısı

Evrimleşme
96px-458Mantyke.png
>
96px-226Mantine.png

Hala oynuyon mu sen ya :D

Oynuyom.

Hileye çözüm buldular mı ?
Evden amerikaya gitmişliğim var bütün pokemonları yakaladım sonra zevki kaçtı sildim ve banlı değilim türkiyeye geldi mi ? :D

Artık hile yapılamıyor. Ama önceki hile yapanların tamamı da banlanmış değil. :)
Türkiye'ye henüz gelmedi ama gün geçtikçe gelişiyor. Daha da iyiye gidecek.

Geri