Platonik aşık dehşeti.!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Platonik aşk yaşadığı kadını sokak ortasında defalarca bıçakladı.! Böylelerini hapse değil direk canlı yem olarak timsahların önüne atacaksın..

Aşık filan demeyin. Hasta bu. Psikopat.

Bu kadar cani nasıl türedi bilmiyorum ama yakında kadın neslini tüketirler şeytanın çocukları.!

Çok üzücü. Umarım kızcağız ölmemiştir.

Bir arkadaşım yıllar önce cezaevine girmişti. Sevdiği kızı arayıp "henüz mahkemeler bitmedi ama ben artık uzun süre buradayım, ister bekle, ister yoluna bak, hangisini seçersen eyvallah" demiş. Kız da ayrılığı seçmiş ve bir süre sonra başkasıyla evlenmiş. Çok ceza almasına rağmen aradan 4 sene geçmiş ve bizimki çıkmış. Farklı yıllarda iki ayrı infaz yasasından gelen indirimlerden faydalanmış ve şartlı tahliye olmuş. Başta kimse sevdiği kızın evlendiğini ona söylememiş ama kendisi öğrenmiş. Bir gün oturduğumuz sordum, eğer bekar olsaydı onu sana alırdık dedim. Hayır almazdım dedi. Neden diye sorunca şöyle bir cevap verdi. "Elbette beni beklememesi, evlenmesi onun hakkıdır. O sadece hakkını kullandı. Fakat ben içeride öyle mahkumlar gördüm ki, dünya başına yıkılsa kocasını terk etmeyen, dört gözle bekleyen, her ziyaretine ilk günkü heyecanıyla gelen anneler, yengeler, nişanlılar, sevgililer gördüm. Beni zor günümde beklememiş birine nasıl olur da dönmemi beklersin dostum?" dedi. Allah yolunu bahtını açık etsin, çok mutlu olsun diye de dua etti.

İşte böyleleri de var, hiç alakası olmadığı halde bıçaklayanı da var. Umarım çok çok ağır bir ceza alır.

Askin kotu bir boyutu da var derken bundan bahsediyoruz iste..

Kadın ölmüş mü yabani ?

Geri