Pkk sizi tukuruguyle bogar

Konu sahibi son olarak 928 gün önce görüldü
"Pkk, Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış baris ve halk hareketidir."
Pkk'nin oyle bir gucu var ki , sizi tukuruyle bogar.

Ustteki cumleler bu ulkenin bir vekilinden, HDP Milletvekili Abdullah Zeydan'dan.

Bu adamlar ve bu adamlari destekleyenler teroristtir dedigimizde inkar ediyorsunuz.

Ilgili video :
https://eksisozluk.com/?q=pkk
[YOUTUBE]watch?v=crfRyYeL8c4[/YOUTUBE]

başgan cem yılmaz sperm bankasıyla ilgili bişey anlatıyodu bildin mi?
biz türklerde olsa orayı, yıkarlar. Bak yıkarlar demiyorum, "yıkarlar" isterseniz hiç söylemeyim bizimkilere
pkk sele kapılmasın, kandil de heyelan felan meydana gelir
o koca dağı indiririz bak.

Tükürük ile boğmaya kalkarken dikkat etsinler de kendi poklarında boğulmasınlar.
O değilde bunlar ne kullanıyor da bu kafayı buluyorlar merak ediyor açıkçası.

bizde onları akıttıkları kanlarla boğarız

Hala ''Sayın Öcalan'' diyor yahu!
O kadar kişinin katili olan adamın çözüm sürecinden ne olabilir?
Yahu bir insan bunları nasıl savunabilir?
''Pkk,Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış hareketidir.'' dedi adam şuursuzca,delireceğim.
Senin bu ülkede rahatça,bu şekilde konuşmana izin verenlerin de,senin arkanda duranların da,senin gibileri savunanların da,hepinizin Allah belasını versin.

yahu senin ülkende cumhurbaşkanı başbakan neler neler demiş bunları mı kaale alıyosunuz peh.

Savaş çığırtkanlığı, en sevdiğim.

HDP'yi destekleyen biri olarak bu vekile "madem savaş istiyorsun vekil olacağına sen savaşsaydın kimle savaşacaksan böyle boş konuşacağına" demek istiyorum.

Kandil, leşlerini toplarken...Kobani'de ypg'liler, IŞİD'den canını kurtarmak için etek, fistan, entari giyerek kaçmaya çalışırken...Siz tükürmeye devam edin...

Şu an çok korktum, kendileri ancak vatan hainliği bilir gerisi fasa fiso.

Insanın düşmanı bile şerefli olmalı.

Sayın öcalan diyen dilini.... Yavrucum bu cesur cumleleri kurmadan once hangi haz verici maddeyi aldin valla cok merak ettim. Pkk'da onu savunup yucelten sizlerde şerefsizsiniz.

Lydia baya acik acik yazmissin yani :T:
Milleti ayiktirma mesajima kiyarlar simdi :benmi:

825b4afa66a5c2c61ce7cde01d893b91.jpg

Geri