Pizzanın İçinden İnci Çıktı

Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
Amerika''da eşiyle birlikte İtalyan restoranına giden kadının sipariş verdiği deniz mahsullü pizzanın içinden inci çıktı.

pizzanin-icinden-inci-cikti-8197694_x_9732_o.jpg

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Issaquah kentinde yaşayan Lindsay Hasz adlı kadın, eşiyle gittiği İtalyan restoranında yemek yerken, sert bir cisim ısırdığını fark etti.

DEĞERİ 600 DOLAR ÇIKTI

Hasz, bu maddeye daha yakından bakınca inci olduğunu gördü. Taşı bir uzmana götüren Hasz, bunun 600 dolar değerinde bir Quahog incisi olduğunu öğrendi. Gemolog Ted Irwin, bu incilere Atlantik Okyanusu kıyılarındaki midyelerde rastlandığını söyledi. Restoran yetkilileri, bu olayın ardından Hasz'ın inciyi bulduğu deniz ürünleri pizzasına talebin arttığını anlattı.

pizzanin-icinden-inci-cikti-8197694_5768_m.jpg
Son Dakika »Dünya »Haber [8197694] Haber Yayın Tarihi : 26.02.2016 10:35:00 Haberler.com

Sahsen ictigim turk kahvesinden tek taş cikmasi hayalimi bi adim geride biraktin haszcikim:kiki:

Sansa bak lan tuhh bizde oyle birsey olsa biz yutariz anasini satayim :T:

aha dişim kırıldı ananı avradını diye bi ciyaklardım sonra elemana gösterirdim bu ne lan bu oha kocaman taş der çeker giderdim inci olabileceği aklıma gelmezdi

Geri