pilot kalemle dönem ödevi hazırlamış nesil

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Benim işkencem ilk okul bir de başladı öğretmen bir sürü dergi aldırır hepsini deftere geçmemizi isterdi.
Sonra dönem ödevleri tabi ki. Kapağı başkasına yaptırırdım.
Bununla da bitmedi psikopat üniv hocamız da 70 80 sayfalık çıktı aldırır onları temize çektirirdi neymiş not verecekmiş yalandı tabi ki.
Her ders 3 5 sayfa yazı yazdırırdı. Bildiğin ilkokul çocugu gibi o söyler biz yazardık. Ne çektim be...

İyi ki bitti okuldan nefret ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: X
"Hey gidi günler" dedikten sonra üzerinde ne var ne yok çıkarlar, çırıl çıplak sokağa koşarlar ve doğruca kitapçıya gidip arı maya kokulu silgiyi yerler. Öyle kötü, öyle iğrenç, öyle tiksinti bir nesildir. Bunlar hatta ara ara retroyu yakalamak için oturma odasında leğende yıkanır, Pazar Sürprizi izlerler. Pis adamdırlar.

Geçmişin ekmeğini yiyen adam, sana da geleceğim hiç merak etme... Aynen Casper çok masumdur aynen... Kabilenize selam ederim...

Divit kalem dışında hiçbir kalem kullanmazdım. [emoji221] bir de kurşun kalemlerim vardı benim. Uçlu kalemi bile benimseyemezdim.

Önce bir çizgili kağıt ayarlayıp çizgilerini koyulaştırırdım. Sonra kağıdı ataşla ayarlayıp kayma olup olmadığını kontrol ettikten sonra titizlikle yazmaya başlardım sayfalarca. Bu ödevi en sevdiğim dersten alırdım genelde.

İtiraf ediyorum senenin birinde anneme yazdırmıştım.:icon_redface:

çok güzel kapak tasarımları yapıyordum, şekilli kapak başlıkları falan, üstelik bedavaya başkalarına da yapıyordum.
küçükken ne safmışım...

Geri