Photoshop Video ve Sesli Anlatımlarım | By HeavenLy

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Evet arkadaşlar ilk video mu hazırladım fakat ilk defa yaptığım bir şey olduğu için ses de biraz sıkıntı olabilir,eğer beğenilirse devamı gelecek.Umarım yardımı olur bu anlatımın..

İyi seyirler. :hi:

[YOUTUBE]0v74X2M2qH0[/YOUTUBE]​

Emeğine sağlık :cici:
Senin bu videoların sayesinde belki bizde bir şeyler kapar seni uğraştırmayız :p

Emeğine sağlık :cici:
Senin bu videoların sayesinde belki bizde bir şeyler kapar seni uğraştırmayız :p

Sıkıntı yok uğraşırım :p herkes paintli anlatım istiyordu o da çok zahmetli videolu olanı bile 5 buçuk dakika sürdü hem böyle daha iyi hem görsel hem işitsel olarak daha iyi anlaşılır bende paintle uğraşarak sinir krizi geçirmek yerine videolu ve sesli anlatım yapmayı tercih ettim canım :)

Emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın ama ben hiç anlamıyorum bu işlerden ya :D

Sıkıntı yok uğraşırım :p herkes paintli anlatım istiyordu o da çok zahmetli videolu olanı bile 5 buçuk dakika sürdü hem böyle daha iyi hem görsel hem işitsel olarak daha iyi anlaşılır bende paintle uğraşarak sinir krizi geçirmek yerine videolu ve sesli anlatım yapmayı tercih ettim canım :)

Bunların inşallah devamı gelir :cici:
Hiç anlamayan ben bile bu anlatımla bir şeyleri kaparım ki sen hep uğraş bizde faydalanalım :p

Emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın ama ben hiç anlamıyorum bu işlerden ya :D

Öğretiriz ben 1 sene öncesine kadar photoshopun p sini bilmiyordum :p

Bunların inşallah devamı gelir :cici:
Hiç anlamayan ben bile bu anlatımla bir şeyleri kaparım ki sen hep uğraş bizde faydalanalım :p

Bakalım canım geri dönüşlere bağlı olarak anlatımlar devam edebilir.

Çok güzel anlatmışsın eline sağlık :)

Bu gif olaylarından hiç anlamıyorum, yapmaya da üşeniyorum.. Bir ara heveslenirsem ilk bu konuya geleceğim ama, söz.: ) Emeğine sağlık..

Geri