Peruk

Konu sahibi son olarak 379 gün önce görüldü
Saçı olmayan kimsenin takma saç (peruk) taktığını görmesi refah ve bolluğa, Erkeğin peruk takması riya ve sahtekarlığa, Kadının peruk kullanması sevinç, mutluluk ve refaha delalet eder.

Çok iyi niyetli, başkalarına önem veren, demokratik bir insan olduğunuza, bu huylarınız nedeniyle çevrenizdeki insanların saygısını kazandığınıza işaret eder.

Bekar birisi güzel bir peruk takarsa kısa süre içinde kısmeti çıkar ve evlenir. Yol olarak da yorumlanır.

Rüyada saçlariniz olmadigi için basiniza bir peruk taktiginizi görmek, size uygun olmayan bir is teklifi karsisinda kalip kabul etmediginize bu yüzden oldukça büyük bir sikinti içine düseceginize delalet eder.

Rüyada peruk görmek; sizin kimseye zararı dokunmayan,kimseyi aldatmak gibi bir düşüncesi olmayan aynı zamandada aldanmayacak biri olduğunuza işarettir.

''Rüyada peruk görmek; sizin kimseye zararı dokunmayan,kimseyi aldatmak gibi bir düşüncesi olmayan aynı zamandada aldanmayacak biri olduğunuza işarettir.''

Neyse ki rüyamızın açılımı/anlamı güzelmiş :ddd

Ben de üye sözlüğü sandım, ya da dedim kendini tanıtan bir üye sanırım.
Peruk takan kişiyle manito olunmaz ya, insan kendini kandırılmış hisseder.. zaten belli oluyor, bir bakıyorsun adama aslan yeleli gibi, ama kafasının altında ki hüznü görebilmek önemli olan..
Peruklu insanları, kelleri örselemeyin, onları sevin ve kucaklayın.
Bu dünyayı keller kurtaracak, peruklular değil.
Portatif saçlı kişilerden uzak durmak lazım, geçen gördüm birisini erkekler tuvaletinde kafasından çıkardı peruk, manito ile buluşurken takıyor, eve kel hâli ile gidiyor muhtemelen ahaha.

Ben de üye sözlüğü sandım, ya da dedim kendini tanıtan bir üye sanırım.
Peruk takan kişiyle manito olunmaz ya, insan kendini kandırılmış hisseder.. zaten belli oluyor, bir bakıyorsun adama aslan yeleli gibi, ama kafasının altında ki hüznü görebilmek önemli olan..
Peruklu insanları, kelleri örselemeyin, onları sevin ve kucaklayın.
Bu dünyayı keller kurtaracak, peruklular değil.
Portatif saçlı kişilerden uzak durmak lazım, geçen gördüm birisini erkekler tuvaletinde kafasından çıkardı peruk, manito ile buluşurken takıyor, eve kel hâli ile gidiyor muhtemelen ahaha.
Ne bu? Kelpati mi yaptın? Jfjfjfj

Ne bu? Kelpati mi yaptın? Jfjfjfj
Canım ben keloski aşiretinden, keller diyarı kitabının yazarı, kel, kör, topal cemiyetler üyesi, benzini shellden, ilgiyi kelden alacaksın sözünün yaratıcısı.. keloroji ilminin ilk temsilcisi..
Evet ben şeytan sakal!

Zaten kel erkekler daha seksi ve çekici. Peruk takarak bunun önünü kapatıyorlar yazık..

Bundan yıllar yıllar önce @Lena @Larien ve @Anna Karenina forumda böyle bir dönem sürekli "kel" muhabbeti yapmıştı. Ulan acaba içten içe bana mı laf sokuyorlar falan diyordum. Hatta bir gün Larien'e sormuştum.. ne yani sanki dünyadaki tek kel benim.
Neyse Larien açıklama yaptı o dönem.. samimi olduğum kızlara falan demiştim, ulan bunlar kellere düşsünler de görün..
Evet, kelleri sevin demiştim.. sux'un her fotoğrafta saçlarının biraz daha azalması beni mutlu ediyor ahah
Mutluluklar dilerim..

Bundan yıllar yıllar önce @Lena @Larien ve @Anna Karenina forumda böyle bir dönem sürekli "kel" muhabbeti yapmıştı. Ulan acaba içten içe bana mı laf sokuyorlar falan diyordum. Hatta bir gün Larien'e sormuştum.. ne yani sanki dünyadaki tek kel benim.
Neyse Larien açıklama yaptı o dönem.. samimi olduğum kızlara falan demiştim, ulan bunlar kellere düşsünler de görün..
Evet, kelleri sevin demiştim.. sux'un her fotoğrafta saçlarının biraz daha azalması beni mutlu ediyor ahah
Mutluluklar dilerim..

ben bunu bir postumda yıllar önce Lena’ya yazmıştım zaten kfj

IMG_0179.jpeg

2020 yılının 18 martı imiş… 2021’in sonlarına doğru kader ağlarını ördü kfjf Benim canım kocamın saç miktarıyla karizması arasında ters korelasyon var… Teşekkürler…

Benim sacımın ön tarafında kelleşme olmaya başladı keşke ahın suxun tüm saclarına tutsaydı biz kaldıramayız ama o kaldırır........

Geri