Perius

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
ex sisterellam.. ( @Perius )

diğer platform da daha sen tekrar gelmemisken defalarca adını sinan abi tarafından duymustum.. " senin çok iyi anlasacagin, bı kardesim var " diyordu sürekli ama usanmadan durmadan.. surekliiii.. gelsin abi tanışırız severiz,seviliriz, sevdiririz.. bence senin gelmenden önce bana yer yapıyor gibiydi çünkü bu konuşmadan bi kaç ay sonra sen geldin..
neşenle, huyunla, sempatikliğinle, enerjinle..
şimdi doğrusunu söylemek gerekirse ilk zamanlar çok yanlış kişiyle samimi dostluk kurdun.. ah ah beni dinlemedin ki " uzak dur " dedikçe yapıştın.. kabul et o sonu sen hakkettin.. hiç üzülmüyorum bu konuda sana cunkuuuu; BENİ DİNLEMEDİN ..
neyse gel zaman git zaman.. çok şeyler yaşadık, beraber o kadar emekler verdik; gecelerimiz gündüzlerimiz, uykulu ya da uykusuz çok zaman geçirdik ( suç ortağı bile oldukk ) .. senin sadece bi ozelligini sevmiyorum .. onu da burada demeyeceğim kulağına bi ara fısıldıycam..

kalbinde kin beslemezsin ama sevmedigin kişilere de pek iyi niyetli davrandığını düşünmüyorum ;d ah seni sinsi skjdsj
neyse fazla şeyler yazarak ifşa etmeyelim.. malûm burasi forumsal ..
seviliyorsun ex sisterim yine de.. 🫂

Canım benim dostluğumuz, arkadaşlığımız çok eskiye dayanır . Çok severim vbullettin kraliçemdir kendisi:=)
Hal hatır bilir, kimseye karışmaz ona bulaşmadığınız sürece aynı ben :)
Etrafında ki olan kişilerin hatalarını , beğenmediği hareketleri varsa, doğru yolda ilerlemiyor ise hemen mesafesini koyar. Bu özelliğini seviyorum , doğru birdir çünkü.
seviliyorsun canım ❤️

Bu ortamlarda nasıl bir duruş sergilemesi gerektiğini iyi bilen insanlardan biridir. Bu yüzden kendisini ve ailesini severim. Mutlu olsun her daim.

güney kore yapımlarının fanı olduğum için bir postuyla dikkatimi çekmişti ve daha sonra ise postlarına daha fazla dikkat kesildim. Sempatik biri. Ayrıca çok alımlı bir kadın gibi- burada paylaştığı kadarıyla o vibe’ı aldım. O kadaar yıl sonra neden tekrar uğradı buralara bilmem ama foruma yeni bir soluk getirenlerden biri oldu. Işıldıyor ve ışıldasın✨✨

Sözlük yorumu için kendisine çok teşekkür ederim, yeni gelen birinden bunları duymak beni çok mutlu etti.

Futbol konularına yaptığı yorumlar ile kendisi doğrudan dikkatimi çekmişti ancak eski üyelik olunca, Forumsal mı IRC mi onu tam anlayamamıştım ve yeniden gelip renk katmasına çok sevindim. Hepimizden çok daha eski bir üyeyi burada görmek gerçekten çok güzel ve dilerim hep burada olur.:kalp:

Geri