Peace of mind - huzur

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
13686526_10154428822890513_7053442502428089949_n.jpg

Fotograflariniza hic nickimi taglemediginiz icin yarisini kacirmisim Myself : ))
Ben de diyorum, sozu vardi, fotograflari paylasacakti diye..

Nereye ait bu fotograf, gidip tam huzur aramalik : ))

Fotograflariniza hic nickimi taglemediginiz icin yarisini kacirmisim Myself : ))
Ben de diyorum, sozu vardi, fotograflari paylasacakti diye..

Nereye ait bu fotograf, gidip tam huzur aramalik : ))

saygı değer Shinigami öyle bi konuşuyorsunuz ki , sanki kelimeden ibaret insan muamelesine maruz kalmış gibi hissetim .. lakin ben bahsi geçen durumu unutmamaktayım , geçerli bahane değil mazarettim var dilede getirmiştim diye anımsamaktayım , yaklaşık iki aydır türkiye etrafı çalıştık , halice bi yunanistan selanik de dışarı cıktım.. ondada milliyetci duygularım kabardı hiç bir yerde ingilizce tabela , yazı vs görmediğimden bi kaç tane foto çektim hepsi o..
sözüm sözdür yani , bahsi geçen durum olduğu vakit zaten nicknamenizi tagleyeceğim..
şuanda boğaz kesen , karadeniz tarafındayız vede ingiltereye doğru yola cıktık , akabinde irlanda .. arşivimde çok foto var önemli olan o gün konuşulmuş olan , vede anlık fotolar onlarda , aklımın ucra bir köşesinde efendim unutmam.. herşeyin ilacı kelime değil zaman demiş eskiler , zamandan bol da bişeyimiz yok..

dipnot , parantez içinde .. emektar bir laptopa sahibim yıllanmış şarap misali.. buna istinaden smile yapabileceğim tüm tuşlarım çalşmamakta , belirtmek istedim..

bu resimde , sene iki bin on iki resmi , halamın yazlığına gittiğimde çekmişim o arşivimdeydi izmir kuşadası efendim ..

Geri