-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin doktor arkadaşların vardır bir norologa görün.... ve senin bu beş yıllık olayı bugün öğrenmen?
Nooldu, link verince belli olacaktı değil mi fasonlugun.
Ama ss alında biraz kurtardı.
Kurtarmaz kolpaci dostum.
Cunku henüz 28 Aralık olmadı.
He he sensin. Bir arkadaş kitlesi edinmişsin. Sizden olanların en saçma konusunda teşekkür ede ede doyamıyorsunuz, sizden olmayanların her konusunu eleştiriyorsunuz. Bu kadar ayrışmayın. Kişiye özel değil konuya yorum yapın artık.Yirmisekiz de
Sineğin kanadından yağ çıkarma derdinde
Çıkmaz yahu
Senin doktor arkadaşların vardır bir norologa görün.
SS'te zaten tarih yazıyor. SS ile linkin farkı yok.
İlk link ekledim ama çalışmadı bir sorun var ya da ben beceremedim bilmiyorum.
Bu konuyu arşiv olarak açtım. Sen yemek tarifi konusu açınca illa dünkü yapılan yemek mi olması lazım. Sonuç olarak adam hala tweeti silmemiş.
... ve senin bu beş yıllık olayı bugün öğrenmen?
Nooldu, link verince belli olacaktı değil mi fasonlugun.
Ama ss alında biraz kurtardı.
Kurtarmaz kolpaci dostum.
Cunku henüz 28 Aralık olmadı.
Evrensel değerleri sahip herkes arkadaşım,He he sensin. Bir arkadaş kitlesi edinmişsin. Sizden olanların en saçma konusunda teşekkür ede ede doyamıyorsunuz, sizden olmayanların her konusunu eleştiriyorsunuz. Bu kadar ayrışmayın. Kişiye özel değil konuya yorum yapın artık.
Gayet de güzel verdin tweet linkini.
Çalıştı.
Ama bu konunun eski olduğu anlasilmasin istedin. Editledin.
Amacın "Puhahha gerizekalilar nasıl da sıradan adamı Atatürk sanarak coşuyorlar hahha" dedirtmek.
Pascal değil aslında mesele.
Atatürkçülere "şabloncu koyunlar" etiketi yapıştırmak.
Ben otuz yıldır cumhuriyet düşmanı ıslah ediyorum. Müsaade et de leb demeden ağzındaki baklayi senden önce çıkartayım.
Şimdi "yha Allah Allah naalakasi var tövbe estağfurullah" falan diye serzen aşağıda. Hiç önemli değil. Ama burada ihanete göz yumamam.
@Prodesmotes offline olacam birazdan. Sor abi sen ama yarına cevaplarım kısmetse.
Linki koyduğumda çıkmadı bende belki ben konuyu açtım diye öyle göründü bilmiyorum bende tweet loading gibi bir yazı çıkıyordu ve tweet gelmiyordu.Gayet de güzel verdin tweet linkini.
Çalıştı.
Ama bu konunun eski olduğu anlasilmasin istedin. Editledin.
Amacın "Puhahha gerizekalilar nasıl da sıradan adamı Atatürk sanarak coşuyorlar hahha" dedirtmek.
Pascal değil aslında mesele.
Atatürkçülere "şabloncu koyunlar" etiketi yapıştırmak.
Ben otuz yıldır cumhuriyet düşmanı ıslah ediyorum. Müsaade et de leb demeden ağzındaki baklayi senden önce çıkartayım.
Şimdi "yha Allah Allah naalakasi var tövbe estağfurullah" falan diye serzen aşağıda. Hiç önemli değil. Ama burada ihanete göz yumamam.