Partnerinizin yaptığınız şakalardan nefret etmesinin 5 sebebi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Devlet memuru edasında takılan biriyle o ilişki nasıl geçer bilemiyorum yaaa… Ciddi de olalım ama ben gülmeyi, eğlenmeyi severim…

40 yasina ramak kalmis brinin benim sakami esprimi begenmeme gibi lúksú yoq ;)

Cogu sakanin ne oldugunu bilmiyor zannimca.. ya da herkesin saka algilayisi farkli..öyle diyelim
@Alavarez ve benim dip hümör anlayisim ayni

Partneriniz mizahi acidan sizi anlamiyorsa,kesinlikle yanlis kisi secmissiniz.
Birbirlerini anlayan cift, yukarda sunulan direktiflere kulak asmaz cünki birbirlerine neyin iyi neyin kötü geldigini bilirler..
Herkesi zorbaladıktan sonra biri bize herhangi bir şaka yaptığında:

yCnupA.jpeg

ne tür şakalar
malumunuz sulu şakaları sevmiyorum

Birbirimizin şakasına hunharca güldükten sonra, en ciddi halimizle “komik değildi” diyoruz.
Benim için sevdiklerimle gülmek zor değil ama sevgilimle farklı olarak birbirimizin ne düşünerek güldüğünü bildiğimiz için şaka daha komik hale geliyor, daha çok gülüyoruz. Mizahını severim, mizahımı sever. Buna rağmen ilginçtir ki benim mizahımı ve mizah anlayışımı şekillendiren etkenlerden biri olan Murat Menteş mizahını ve kitaplarını sevmiyor, çok uğraştım, olmadı:/

Sakalarina bazen donup kaliyorum cok acimasiz sakalari var. Ozellikle el sakalari. "Kuduz kopaaak geliyooor" diye 5 parmagini buzusturup koluma matkap girisi yapiyor. Komik desem degil, mantik arasam yok... neyse..

Ben yalnızca kıl gibi incecik mizah severim
Sulu şaka, saçma hareketler hiç hoşlanmam acımam çarparım

Sakalarina bazen donup kaliyorum cok acimasiz sakalari var. Ozellikle el sakalari. "Kuduz kopaaak geliyooor" diye 5 parmagini buzusturup koluma matkap girisi yapiyor. Komik desem degil, mantik arasam yok... neyse..
Çok komik bence

• Üzgün
Tepkiler: W
Geri