Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel yönetildi bence şahsi fikrim (:Kurt23 vardi emin olamadim senin Kurt idi diye
Saçmaydı eşim yoktu hemen bi eş verildi filan tur atlamalıydim 2.tur direkt ama degisikti iyi yönetilmediğini düsünüyorum![]()
Benim rakibim yoksa neden ust tura gecirilmedim?Yarı finalde elendim heycanlı güzel bi turnuvaydı zaten beni eleyen de şampiyon oldu (:
Güzel yönetildi bence şahsi fikrim (:
Benimde yoktu rakibim çok fazla gelmeyen oldugu için tekrar eşleştirmeler oldu diye düşünüyorumBenim rakibim yoksa neden ust tura gecirilmedim?
Bu tür hatalar yonunden sadece sorun vardı.
Saçma işte kural bu değil .Benimde yoktu rakibim çok fazla gelmeyen oldugu için tekrar eşleştirmeler oldu diye düşünüyorum
Bizimki kadar vukuatlı değilmiş en azından mdldmdöSaçma işte kural bu değil .
1.tur esi gelmeyen ust tura cikar , diğerleri oynar sonra 2.tur eşleşme yapılır.
Bi daha düzgün yönetsinler söyleBizimki kadar vukuatlı değilmiş en azından mdldmdö
Oda senin beceriksizliğin öçdçdçBi daha düzgün yönetsinler söyle
O bu degilde yarı finalde yere okey attım iyimi![]()
Beceriksizlik degil be ekran terlemişti kaydıramadım tıkladım gibi gittiOda senin beceriksizliğin öçdçdç
İyi olmuş şampiyon kim oldu : pBeceriksizlik degil be ekran terlemişti kaydıramadım tıkladım gibi gitti
Newin diye birisi yarı finalde beni yendi şampiyon olduİyi olmuş şampiyon kim oldu : p
Tekrar bi turnuva yapılacak galiba nödçNewin diye birisi yarı finalde beni yendi şampiyon oldu
Ben para ödülünü istemem diye başta söylüyorum kabul ederlerse katılırım etmezlerse katılmam para onların olsun da turnuva heycanlı oluyorTekrar bi turnuva yapılacak galiba nödç
Eşli olsa daha eğlenceli olur aslındaBen para ödülünü istemem diye başta söylüyorum kabul ederlerse katılırım etmezlerse katılmam para onların olsun da turnuva heycanlı oluyor
Konuşma falan yasak ya eşli zevkli olmaz bide eşli yanyana ise birbirine ellerini söylerler adaletli olmazEşli olsa daha eğlenceli olur aslında
Yoooo aksine çok heycanlı oluyorKonuşma falan yasak ya eşli zevkli olmaz bide eşli yanyana ise birbirine ellerini söylerler adaletli olmaz