Para biriktiremeyen insan

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bundan sonra biriktireceğim çok harcıyorum sonra parasız adamı kadın napsın gereksiz adam

yeni asgari ücret sonucu normal olan durum :)

Yarınını düşünmeyen
Günlük yaşayan çok insan tanıyorum
Ailede de var bitanem, cavalak

Bitcoin almışım 1 yıl sonra size burj el arab tan kartpostal atacağım

Varken harcar, yokken popomun üstüne otururum.
Arkamı toplayacak hanımlar dm pls...

Kuran'da "kenz" (biriktirme) yasaklanmıştır. Yakışırken yiyeceeen, dişin keserken yiyeceeen..." diye bi laf var.

İstediğinizi istediginiz zaman yapın. "geleceği düşünmek" sadece insana has bir hastalık.

var bi hayalimiz demiş şair
o vakit bişeyler yapmak lazım

Kuran'da "kenz" (biriktirme) yasaklanmıştır. Yakışırken yiyeceeen, dişin keserken yiyeceeen..." diye bi laf var.

İstediğinizi istediginiz zaman yapın. "geleceği düşünmek" sadece insana has bir hastalık.

Kur'an biriktirmeyi yasaklarken: "Allah yolunda harcayın" diyor. Münafık cli.

Altın gümüş biriktirip Allah yolunda harcamayanları elem veren bir azapla müjdele! O gün bunlar cehennem ateşinde kızdırılıp onların alınları, böğürleri ve sırtları dağlanacak: İşte yalnız kendiniz için toplayıp sakladıklarınız; tadın şimdi biriktirip sakladıklarınızı!

Gençlikte taş taşı, kocalıkta ye aşı. Fakültede nasıl dirsek çürüttüğünü anlat sen.

25 yaşına kadar harcayıp gençliğin tadını çıkardım. 25-30 arası dişimi sıkıp biriktirdim 30'dan sonra da 10 yıllık pasaport ver elini dünya diyordum salgın çıktı.
kahrol düşman al sana aşı : dd

Bunlar benim annemle babam, kac yasina gelmisler hala para biriktirme nedir bilmiyorlar :D

Ben pek biriktiremem ya...
Kitaplara gidiyor büyük çoğunluğu da...

1000 lira ile geçiniyordur :D

Geri