pandemi döneminde kurtarıcınız olacak yemek saklama kapları

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tüketici Elektroniği
Pandemi dönemiyle birlikte hazır yemek tüketimi de bir hayli azaldı. Artık birçoğumuz, temizliğinden emin olduğumuz ev yemeklerine yöneliyoruz. Tabii işe ya da okula gidenler için durum biraz daha farklı! Günün büyük bir kısmını dışarıda geçiriyorsanız hazır yemeklerden kaçınmak, düşündüğünüzden çok daha zor olabilir. Pandemi döneminde risk almamak için evde hazırladığınız yemekleri tüketmeye özen göstermelisiniz. Bunun için kaliteli ve kullanışlı yemek saklama kapları edinmeniz şart! Sizler için pandemi döneminde hayat kurtarıcı olacak en kullanışlı saklama kaplarını seçtik. İşte bu dönemde vazgeçilmeziniz olacak en kullanışlı yemek saklama kapları…

FreshBox 3 Katlı Sızdırmaz Yemek Termosu​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.40.23.jpg

Sıcak yemek taşımak için kullanabileceğiniz bu yemek termoslarını yeni nesil sefer tası olarak düşünebilirsiniz. Üstelik soğuk tüketmek istediğiniz yiyecekleri soğuk tutmak için de ideal. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Her eve lazım. İster termos şeklinde kullan, ister buzdolabına kalan yemeklerini bırak. Az yer kaplıyor. Fiyatına göre çok işlevsel.

Tchibo Yemek Taşıma Kabı​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.40.38.jpg

Sızdırmaz silikon parçası sayesinde sıvı ve katı besinleri bir arada taşımanızı sağlayan bu saklama kapları, büyük ve küçük olmak üzere iki farklı boyuta sahip. Bu saklama kabında çorba, salata ya da müsli gibi yiyecekleri taşımanız mümkün. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Cok kullanıslı ve cok guzel. İşte ara ogunde tuketmek icin ya da uzun yolda yanımıza meyve, atıstırmalık gibi şeyler için kullanıyoruz. Cok memnunuz.

Abant Üçlü Çelik Sefer Tası​

yemek saklama kapları

Konu yemek saklama kapları olduğunda akla gelen ilk isimlerden biri de elbette ki sefer tasları. En sevilen sefer taslarından biri olan Abant sefer tası, çelikten üretilmiş. Sıcak ve soğuk yemekleri kolayca taşımanızı sağlayan bu sefer tası, geniş hacmiyle de beğeni topluyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Tam iki kişilik yemek alıyor iç hacmi büyük

Take’n Go Yemek Saklama Kabı​

yemek saklama kapları

Kaşığıyla birlikte gelen bu sevimli saklama kabı; meyvelerinizi, yulafınızı, yoğurdunuzu ve soslarınızı taşımak için harika. Besinlerin karışmasını ve taşmasını önleyen tasarımıyla beğeni toplayan Take’n Go yemek kapları, kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Sabahları işe giderken kahvaltı için aldım. Çok kullanışlı. Vazgeçilmezim oldu. Üst kısmına da meyve koyuyorum.

Kitchen Love Çelik Lunchbox​

yemek saklama kapları

Konu saklama kapları olduğunda akla gelen bir diğer seçenek ise lunchboxlar. Birkaç bölmeden oluşan bu kaplar, eksiksiz bir öğlen yemeği yemek isteyenler için ideal. Özel çatal bıçak haznesiyle dikkat çeken bu ürün, yemek yerken bir şeyler izlemek isteyenler için minik bir telefon bölmesine de sahip Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: urun gayet kaliteli

Planet X Lunch Box​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.41.26.jpg

Üst üst üç bölmeden oluşan bu lunchbox, kendi çatal bıçağıyla birlikte geliyor. Ürün BPA içermiyor, bulaşık makinesine ve mikrodalgaya girebiliyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Helen’s Home Pratik Beslenme Kutusu​

yemek saklama kapları

Sandviç, kuruyemiş ya da meyve gibi atıştırmalıklar için tercih edebileceğiniz bu yemek saklama kapları, ne yazık ki sıcak yemekler için uygun değil. Ancak ürünün oldukça uygun fiyatlı olduğunu da söyleyelim! Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Gayet kullanışlı göründüğü gibi ekstra küçük felan değil fiyatına göre çok kullanışlı ve uygun

Kitchen Chef Tetra​

yemek saklama kapları

Sefer tası gibi düşünebileceğiniz Tetra yemek saklama kapları, 4 bölmeden oluşuyor. Kolayca taşımanızı sağlayacak bir sapa sahip olan Tetra, BPA içermiyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Zaten Bu markanın urunlerını cok sevıyodum ,kullanısı baya bı guzel tuperr.a dunya kadar para vermektense bu urun daha kulanısşlı

Tchibo Katlanabilen Yemek Kutusu​

yemek saklama kapları

Şimdi sizleri harika bir yemek saklama kabıyla tanıştıralım! Kullandıktan sonra katlayabileceğiniz bu saklama kabı, tercih edebileceğiniz en pratik ürünlerden biri Çatalıyla birlikte gelen ürün, 3 bölmeden oluşuyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Tupperware Bölmeli Beslenme Kutusu 550 ml​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.42.06.jpg

Tupperware imzası taşıyan bu ürünün oldukça kaliteli olduğunu söylememize gerek yoktur diye düşünüyoruz Ürün 3 bölmeden oluşuyor. Sıcak yemeklerinizi de başarıyla saklasa da bizim önerimiz sandviç, meyve ya da kuruyemiş gibi kuru gıdalar için kullanmanız yönünde. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Ürünü işyerinde kahvaltı edebilmek için aldım. Aşırı sempatik. Rengi çok güzel. Benim için gayet işlevsel.

Tupperware Bölmeli Beslenme Kutusu 1 Litre​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.42.11.jpg

Yukarıda bahsettiğimiz saklama kabının daha geniş modeliyle devam edelim! Yine Tupperware imzası taşıyan bu ürün, büyük bir saklama kabı arayanlar için ideal. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Ben çok beğendim. Öyle aşırı büyük değil bence çok ideal ve kaliteside tupperware zaten gayet iyi

Helen’s Home Yuvarlak Yemek Saklama Kabı​

Ekran-Resmi-2020-08-30-19.39.34.jpg

3 bölmeden oluşan bu saklama kabı, kahvaltılarınızın kurtarıcısı olacak Sıkı kapağı sayesinde sızdırmayan ürün, BPA içermiyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Ișe giderken yanıma kahvalti koymak için aldım. Tam istediğim gbı geldi. Cantama da sigiyor o yuzden kucuk olmasi benı rahatsiz etmedi.

Madame Coco Diurne​

yemek saklama kapları

Sandviç, kraker, kuruyemiş ya da meyve gibi kuru gıdalar için tercih edebileceğiniz bu yemek saklama kapları, listemizin en sevilen ürünlerinden biri. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Ben cok beğendim. Paketlemesi de çok güzeldi. kalitesi zaten efsane. Boyutu tam bir beslenme kutusu boyutu. Bir tarafında tek diğer tarafında 3 bölüm var. Alın aldırın bence.

Helen’s Home Hamburger Beslenme Kutusu​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.42.29.jpg

Farklı bir yemek saklama kabı arayanları buraya alalım! Eğlenceli tasarımıyla kalbinizi çalacak bu ürün, farklı bölmelerden oluşuyor. Üstelik çatal bıçağıyla birlikte geliyor Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: Cok guzel urun iki gunluk kahvalti sigiyor icine

Tupperware Beslenme Kutusu​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.42.41.jpg

Tupperware imzası taşıyan bu ürün, ara bölmeleri sayesinde dilediğiniz gibi ayarlanabiliyor. Kendiliğinden açılma riskini sıfıra indiren mekanizması sayesinde kolay bir kullanım sunan ürün, tercih edebileceğiniz en kaliteli beslenme kutularından biri. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu: cok kaliteli ve kullanisli , tavsiye ederim

Berghoff Öğle Yemeği Seti​

Ekran-Resmi-2020-08-30-18.42.52.jpg

Çatal, bıçak ve şişesiyle birlikte gelen bu set, eksiksiz bir öğlen yemeği yemek isteyenler için harika! Günlük olarak kullanabileceğiniz bu set, seyahatlerde ve pikniklerde de kurtarıcınız olacak Ek olarak parçaların bulaşık makinesinde yıkanabildiğini de söyleyelim! Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Geri