Soru C Pahalı olan yemek daha mı lezzetli?

Konu sahibi son olarak 1239 gün önce görüldü
Ne yediğimize ve ne kadar yediğimize sadece açlık hissimize göre karar vermiyoruz. Aç olmasak bile pek çok faktörün tetiklemesi sonucu yemek yiyoruz. Bu faktörlerden bir tanesi de yenilen yemeğin fiyatı olabilir mi? Acaba, pahalı olan yemek daha mı lezzetli?

Steak House tarzı yerler evet güzel yapıyor fakat. Her zaman dışarıda yenmiyor bi yerden sonra ev yemeği istiyor bünye.

Fiyata değil, ustanın eline bakar.

heryer icin geçerli degil restoranlarda bastan savma cok oluyor annenin yaptigini tutmaz..

Gıdalardaki sahtekarlıkları ve hijyenden uzak mekanları gördükçe / okudukça mümkün mertebe evde yemek yiyorum.
Dışarıda yemek yiyeceğim zamanlarda da hijyene ve kaliteye önem veren mekanları tercih ediyorum.
Tüm bunların yanında anne yemeği kadar lezzetli bir yemek yoktur yerkürede.

Restoranın sunduğu hizmet ile ürün kalitesi aynı düzeyde olduğu takdirde tabii ki her şey usulüne uygun yapıldığından çok daha lezzetli olacaktır.

Evde pişirilen yemeklerde de malzemeden kısıtlama olmadığı zaman aynı oranda lezzeti de artar tabii ki aşçılık da önemli.

Sokakta, salaş yerde yapılan, hijyenik ortamda yapılmayanlar aşırı lezzetli geliyor bana… jfjfjjf

Pahasını ürün kalitesinden alıyorsa pek tabii ki, ama saçma salak “sunum” veya instagram “influencer”larından alıyorsa hayır.

El lezzeti diye bir şey var ee tabi ürünün kalitesi ile birlesinçe lezzet kaçınılmaz olabilir
Babamın rahmetli babaannesi çok lezzetli yemek yapardı çok küçüktüm o zamanlar okuldan dönünce direk onun yanına giderdim bahçe kapısından girer girmez burnumun direğini sızlatırdı yemeğinin kokusu asla bir daha o lezzeti o kokuyu başka yerde alamadım Nur içinde yatsın ..

yoo değil öz bi cevap vereyim :d lezzet her zaman fiyatıyla orantılı olmuyor.

Hiçbir faydası olmayan, hangi koşullarda yapıldığu meçhul, anti-hijyen şartlarda satılan, yarım ekmek arası 60 lira olan akciğer tantuninin verdiği hazzı, en elegant mekanda önüne gelen gaydırı gubbak yemekten alamazsın.

Bu sokak çocuklarının bildiği bir hakikattır.

Geri