özel mesajlar okunuyor efsanesi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
efsaneye göre forumun gizli birimlerince okunan özel mesajlardan toplanan bilgiler rus hackerlara satılmakta ve illuminatiye veri sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. özel mesajlar sekmesinin butonundaki üçgeni sıradan bir aşağı ok tuşu mu sandınız... daha yakından bakalım. :cici:

3EjkO0.jpg

Benim bir yili gecmistir kapali.

Mesajlari kapattim kafam rahat.

eklentiyle okunabildiğini düşünüyorum

Eklenti kurulup da yapılabilen bir şey, ama bu forumda hiç bir zaman o eklenti kurulmadı, kurulmazda rahat rahat pmden yazışabilirsiniz arkadaşlar. Bu hep bir efsane olarak kalacak ^^

okusunlar, bütün yöneticileri saygı ile anıyorum özelden.Asdfghjk

Aliskanlik yapar ki. Sonra sevgili, nisanli, es telefonlarini karistirma ihtiyaci dogar. Aman aman..

vB'nin kendi ayarlarında bu yetki yok, FTP'ye bağlanıp config.php'den kullanıcı numarası verilerek yetkilendirme falan yapıldığında okuyabilirler. kurucuda vardır belki. sonuçta raporlanan özel mesajları görmeden yaptırım uygulayamazlar. ^^

Dünyayı yöneten gizli güçler özel mesajlarımı ele geçirip, şantaj yaparak beni köleleştirmek istiyorlar sanırım.

Aydınlattığın için teşekkürler oggy kardeş.

Eklenti gerekiyor-muş, vB'nin kendisinde böyle bir şey yok-muş,okunmuyor-muş.
Genelde okumuyoruz denir bütün forumlarda , okunmadığı , okundugundan daha büyük efsanedir.

vB'nin kendi ayarlarında bu yetki yok, FTP'ye bağlanıp config.php'den kullanıcı numarası verilerek yetkilendirme falan yapıldığında okuyabilirler. kurucuda vardır belki. sonuçta raporlanan özel mesajları görmeden yaptırım uygulayamazlar. ^^

Başak sen ne yaptın ftp,config.php falan ahahaha :D Daha önce vB forumu kurdun mu merak ettim bak şimdi ((:

okunuyor bu bir gerçek :p ben okumuştum

Yonetici olmaniza da gerenk yok gencler vbulletin forumlarında yeterince acik var. Ben misal canım sikildiginda soyle bi gezintiye cikiyorum ama şimdiki dedikodular eskisi kadar ilgimi cekmiyo. Enes batur wtcnn kavgasi bile daha ilgi cekici.

Efsane olduğunu düşünmüyorum okunan forumlar var ama çok da umurumda değil açıkçası.

İşte kızlar biz bu paranoyaya maruz kalmanızı istemediğimiz için wp geçelim diyoruz ama dinletemiyoruz.

isteyen okur, istemeyen okumaz. herkesin hayatına kimse karışamaz

Ozel mesaji kapattım Enthusiastic e katılıyorum, whatsapa gecelim.

Nedense bir an kendimi çizgi film olan esrarengiz kasabada gibi hissettim. Oggy' ide Dipper olarak görüyorum. ^^

Geri