Ozan Tufan kimdir? Ozan Tufan kaç doğumlu? Ozan Tufan Biyografisi.

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Ozan Tufan Kimdir, Ozan Tufan kaç doğumlu, Ozan Tufan kaç yaşında, Ozan Tufan hangi takımda oynuyor, Avrupa Kupalarından gol atan en genç futbolcu kimdir, Ozan Tufan Biyografisi

240px-Ozan_Tufan%2714.JPG

Ozan Tufan (d. 23 Mart 1995) Bursaspor'da forma giyen Türk futbolcu. Süper Lig'de ilk kez formayı 19 Mayıs 2013 tarihinde Gençlerbirliği'ne karşı forma giydi.

2013 Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Türkiye U-19 takımında forma giydi. 9 Ağustos 2012 tarihinde UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunda KuPS Kuopio karşısında Bursa Atatürk Stadyumunda oynanan maçın 71. dakikasında attığı gol ile Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu olmuştur.

Dış Bağlantılar

olaynın ben ile ilgilisi nedir

Konunun en altındaki dış Bağlantılar kısmında konuda ismi geçen kişiyle ilgili forumda paylaşılmış diğer konulara yer veriyorum. Konu sahibi sen olduğun için haberin olsun diye dürteyim dedim (:

23 Mart 1995 yılında Bursa’ nın Orhaneli ilçesinde doğmuştur. Babası maden işçi olan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Bursa’da temel eğitim de okurken 9 yaşında okul takımına katılmıştır. Okul takımıyla çeşitli turnuvalarda oynadığı sırada da Bursaspor Kulübünün alt yapı antrenörleri tarafından keşfedilmiştir.

2004 yılında Bursaspor alt yapısında oynarken 2005 senesinde de lisansı çıkartılmıştır. Minikler liginde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ozan Tufan, 2007 senesinde Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu ile beraber Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliğini kazanmıştır. Danone Küçükler turnuvasına Ozan Tufan damgasını vurmuştur. Turnuvada attığı 9 golle de gol kralı olan genç yıldız oyuncu, o dönem orta sahanın sağ kanadı ve ortasında görev yapmaktadır.

2010-2011 Bursaspor U-16 Takımında oynadığı zamanlarda sakatlanmış ve yaşadığı sakatlığın uzun sürmesi sebebiyle de sezonun ilk yarısında hiç top koşturamamış ancak sezonun ikinci yarısında ise yalnızca ve yalnızca 2 karşılaşmada görev almıştır.

2013 yılında A Millî Futbol Takımı’na çağrılan başarı futbolcu Ozan Tufan üç büyük takımın dikkatini çekmiş ve son olarak 2015 yılının sonlarında Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olmuştur.

şaka maka bursa topçu diye iyi paraya sattı fenere bunu

Geri