gerçek xdŞaka mı kgjdjdjdhd yürürlükte olsa alacağım rank kgjhjgkfjf
@No Pasaran hacı yanlış hatırlamıyorum değil mi cadaloz üye vs vardı eskiden sdkj
çok kısa kullanıldı ama onlar sanırım sonra yenilenmişti tekrar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gerçek xdŞaka mı kgjdjdjdhd yürürlükte olsa alacağım rank kgjhjgkfjf
ya bi ara eski forum kezolarının kuruntusuydu. Gülüp eğleniyorlardı öyle :dddgerçek xd
@No Pasaran hacı yanlış hatırlamıyorum değil mi cadaloz üye vs vardı eskiden sdkj
a*nan 35 onurcan35 ustu komple evlensin yeni insanlar gelsin değişiklik şart
Genel dedim neden üzerine alındın ya :da*nan 35 onurcan
herkes evlenmemi istiyo..mecbur evlencemkonumuz evlilik mi.....
Geri gelemesini talep edeceğim yönetimden kgjhgjggerçek xd
tabii canım mecbur artık... başka yolun kalmamış öbjbbjbjherkes evlenmemi istiyo..mecbur evlencem![]()
lenoşcuğum just şu sende de olan saçma altın sarımı ya. zaten öyleydim cebren, hile ve ahuranın fişniğiyle elimden alındı.1 gün olmuyorum hemen kaos ayıp be skdj siz de(yöneticilerimiz) ranklar parayla mı ya verin herkese istediğini… bakın yarchi ne kadar tatlı olmuş pembiş çok yakışmış<33 lolja mor güzeliydi ona da morunu verin… hilal ne istiyordu hatırlayamadım -ona her şey yakışır- (toparladım benc) neyse sekizimle beni de unutmayın... Harunabiyi kızdırmayın. Tşk.
Keyfimizden fiştiklemedik her haldeahuranın fişniğiyle elimden alındı.
geç gelen adalet adalet değildir zanasu.. zten iki üç gün daha bu saçmalığı düzeltmezlerse ben kçanzi.Keyfimizden fiştiklemedik her haldehak hukuk adalet arayışı içersinde senin de bir hukukçu olarak olmasın mı payın ? alalhalla
![]()
Sanki düzeltsek kaçmican haaa BACIMgeç gelen adalet adalet değildir zanasu.. zten iki üç gün daha bu saçmalığı düzeltmezlerse ben kçanzi.
kaçacak olsam on kere kaçardım. sanki beni bilmiyorsun kardeşimSanki düzeltsek kaçmican haaa BACIM
Ben karışmıyom o işlere :d@HosgeldinHarunAbi bem de bana özel lila rank istiyorum. Az da bana çalış