Oyun Bilgisiyarı Önerileri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Oynayacağım oyunlar :
Pubg Mobile
Fifa Pes 20

Bu oyunlara göre bi sistem önerirmisiniz bana bütçem 5.000​

Sisteme monitör dahil midir? Yoksa monitör hariç mi? Ve varsa monitörünüz kaç hertz destekliyor? 60? 75? 144?

itopya.com da hazır sistemler mevcut en iyisi onlara bak Onrucan

En uygun şu an bu site. Şöyle bir sistem yaptım. Ram düşürürseniz istediğiniz akıcılığı yakalayamayabilirsiniz. Düşürebileceğiniz maksimum şey monitörü 75 hertze düşürmek olur. Onun yerine işlemciyi Ryzen 5 2600'e yükseltebilirsiniz. Minimum 4-5 yıl rahatlıkla götürebilecek bir sistem bu arada. Anakart güncel; ekran kartı 8GB olması avantaj (artık 4gb ekran kartları yetmiyor)

İleride bütçeniz olursa SSD ya da HDD eklemesi yapılabilir.

Benim önerim eğer yayıncılık vs. düşünmüyorsan AMD marka bir bilgisayar dizmen.

Monitörün hertz'i bakımından çok kumar dönüyor. Örneğin senin kasan bir oyunu en fazla 60 fpsde açıyorsa senin 144 hertz monitör alman anlamsız. Sırf bu dediğimle en aşağı 500 TL kâr elde edersin.

Bir de işlemci veya ekran kartının birine yüklenip diğerini giriş seviyesi olarak alma. Darboğaz dediğimiz olaya takılırsın. Örneğin müthiş bir ekran kartı alıp dandik bir işlemci alırsan "dandik" bir oyun performansı alırsın.

Bu dediklerime dikkat ettiğin sürece internetteki teknoloji sitelerindeki sihirbazlardan kendi başına bile 5000 TL'yi bulduracak şekilde sistem dizebilirsin.

144hz monitor almanı öneririm monitor dahilse fps tarzı oyunlarda daha iyi verim alırsınız

Geri