Oy kullanmayacağım diyen insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ağzına kürekle vurmak istediğim...
tatava yapmasın bassın geçsin o şahsiyet sırrı abeye de verebilir, akp ye de fark etmez. vatandaşlık görevini yerine getirsin yeter.

boş oy atandan daha insan olan kişi

Her gelenin kendi cebini doldurduğunu fak eden kişidir.

Apolitik olan insandır.

Diğer insanlar gibi rüya görmediğinin farkında olan ender insandır...

bilirim ki kim geçirilmek istenirse ona oy yoğunlaştırılır ama insanlar biz seçiyoruz havasına girer oy kullananalrda sanıyor ki memleket sizin sayenizde kurtuluyor belli olan kadere oyun oynamaktan ne farkı vardır kimsenin vebaline girmek istemiyorum çünkü kimin ne olduğu belli değil

Pardon Akpye verince hirsiz Hdpye verince terorist Mhpye verince fasist Chpye verince din dusmani oluyoruz..
Yahu etiket seciyoruz ne yonetimi

Demokratik sistemlerin geliştiği ülkelerde "oy kullanmamak" bir tepkidir. Bir şeyleri belli eder ve siyasiler "bu kadar oy kullanmayan insan var, bu insanlar hangi konulardan rahatsız" diye çalışmalar yürütür.

bkz. İsveç
bkz. Norveç
bkz. İsviçre
bkz. Danimarka

Bu ülkelerde seçimlerden sonra oy verenler kadar oy vermeyenler de konuşulur, gündeme oturur.

Ama bizim memlekette işlemez bu, vermediğiniz oy size karşı kullanılabilir. Boş attığınız oy, baraj altında kalan partiye attığınız oy hatta geçersiz oyunuz bile mevcut iktidara yarayabilir.

Kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz.
Özgür iradeye ne diye karışırız millet olarak anlamam.

Bazen ben de derim , oy benim karar benim kime ne ?

ağzına kürekle vurmak istediğim...
tatava yapmasın bassın geçsin o şahsiyet sırrı abeye de verebilir, akp ye de fark etmez. vatandaşlık görevini yerine getirsin yeter.

1 kasımda oy kullanamadı ...

iyi bir LDP'liyim. dolayısıyla oyumu satıyorum. en yüksek teklif kimden gelirse ona vercem.

5 dakika vakit ayırıp oy kullanmaya değecek bi parti yok. Siyasetçiler pişkin pişkin cemuzan modunda atıp tutuyorlar. Başa geçincede yol ve yolsuzluk yapmaktan başka bi bok yaptıkları yok. Oy kullanmak yerine '' hangimiz halkı daha fazla salak yerine koyuyoruz '' diye soru sorup bi cevap isteseler daha eğlenceli ve dürüst olurdu. Neyse pozitif olalım. Herkes oy kullanmaya gidince ev boş olacak vaktimi daha iyi şeyler yaparak değerlendirmeyi düşünüyorum :d

Geri