Raskolnikov
Gümüş Üye
konuda bahsedilen insan, akp'den memnun olmadığı halde x beni temsil etmiyor, y beni temsil etmiyor diyerek oy kullanmayan insan oluyor. yani muhalif eğilimi olup da yine de "oy vermeyeceğim" diyenler. o dönem öyle bir furya vardı çünkü. kişi eğer akp'den memnun değilse ve buna rağmen kendince çıkarımlar yapıp oy vermeyeceğim diyorsa, akp'nin ekmeğine yağ sürmüş oluyor. nitekim öyle de oldu.Şimdi benim belki istediğim bir aday yok ve kullanmak istemiyorum diyelim. Bu konuda ki kullanmak istemeyenlere yapılan hakaretler caiz mi @Raskolnikov hocam hani avukatsınız ya dayatma ve zoraki bir baskı söz konusu tıpkı sizinde başlıkta vermeyen kancıktır yazdığınız gibi.
senin bahsettiğin kancık muhabbeti, konudan 5 sene sonra, 2019'da, deepweb videosuna gönderme olarak geyiğine yazılmış bi mesaj. yoksa oy vermiyor diye bir insana neden kancık diyelim? en fazla akılsızlık etmek üzere deriz işte.
sana gelirsek, yukarıda bahsettiğim gibi, bu mevzu kendine "muhalif" diyen insanı kapsıyor. sen benim gördüğüm kadarıyla dümdüz akplisin ya da en iyi ihtimalle küskün akplisin, eğilimin o tarafa, o yüzden senlik bir şey yok. senin sandığa gitmemen muhalefet için daha hayırlı olur.
Son düzenleme: