Otopark görevlisini arabayla ezip öldürdü

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Ortalık böyle şrfsizlerle dolup taşmış..
Cani!

Bir insan otopark ücretini ödememek için gözünü kırpmadan ezip öldürdü görevliyi.
Birkaç gün önce 2 yaşındaki bebeğe tecavüz edildi ve dün cenazesi kaldırıldı.
Bir hayvana bir ata tecavüz edildi ve görüntüyü kaydettiler.
bunlar sadece birkaç tanesi giderek bozulan aile yapıları, toplumun değişen değer yargıları sizleri de nefes alamaz ve bu sisteme isyan eden insanlara dönüştürmedi mi?
Giderek zorlaşıyor yaşamak.

Son düzenleme:
Bunu yapan yabancı uyruklu mülteci gözünü kırpmadan ezip öldürdü görevliyi.
Birkaç gün önce 2 yaşındaki bebeğe tecavüz edildi ve dün cenazesi kaldırıldı.
Bir hayvana bir ata tecavüz edildi ve görüntüyü kaydettiler.
bunlar sadece birkaç tanesi giderek bozulan aile yapıları, toplumun değişen değer yargıları sizleri de nefes alamaz ve bu sisteme isyan eden insanlara dönüştürmedi mi?
Giderek zorlaşıyor yaşamak.
Yok inanna hanım videoyu çeken yabancı!eğer öyle bir iddia varsa maksat ortamı germek diye bir niyetleri olabilir.bebeği sorma içimi yaktı…

Yok inanna hanım videoyu çeken yabancı!eğer öyle bir iddia varsa maksat ortamı germek diye bir niyetleri olabilir.bebeği sorma içimi yaktı…
İnsanlarda korku kalmadı ceza-i yaptırımlar yeterli değil, tahammül desek hiç yok. İnsan hayatı bu ülkede çok ucuz maalesef.

Karamsar videolar izleyip ruhunuzu karartmayın. Bunalıma girersiniz. Hatta park bekçisi ezmeye kalkışırsınız. Örnekler taklide teşvik eder. Özellikle iradeniz zayıf sa.

Karamsar videolar izleyip ruhunuzu karartmayın. Bunalıma girersiniz. Hatta park bekçisi ezmeye kalkışırsınız. Örnekler taklide teşvik eder. Özellikle iradeniz zayıf sa.
İzlememek çözüm mü? Kulağımızın üzerine yatarak görmedim, duymadım, bilmiyorum demek çözüm mü?
Son yıllarda artan cinayet vakaları, toplumun giderek körelen değer yargıları, korkusuzca taciz, tecavüz ve cinayetlerin işlenmesi, herkesin belinde silahla gezmesi bunlar sizi korkutmuyor mu?

İzlememek çözüm mü? Kulağımızın üzerine yatarak görmedim, duymadım, bilmiyorum demek çözüm mü?
Son yıllarda artan cinayet vakaları, toplumun giderek körelen değer yargıları, korkusuzca taciz, tecavüz ve cinayetlerin işlenmesi, herkesin belinde silahla gezmesi bunlar sizi korkutmuyor mu?
Allah’ını seversen İsmail’le münakaşaya girme!onun modu makarnamı yerim gerisi Allah Kerim.

Günümüzde artan bir durum değil. Her zaman böyleydi. Eskiden daha da vahim di. İstatiksel verileri incelemeni tavsiye ederim. Daha sağlıklı bilgi edinirsin.

Günümüzde artan bir durum değil. Her zaman böyleydi. Eskiden daha da vahim di. İstatiksel verileri incelemeni tavsiye ederim. Daha sağlıklı bilgi edinirsin.
Ben size incelemenizi öneririm. Tabi TÜİK verileriyle ne kadar realist bir veri alırsınız orası muamma…

Ben size incelemenizi öneririm. Tabi TÜİK verileriyle ne kadar realist bir veri alırsınız orası muamma…
Yabancı kaynaklara bakabilirsin TUİK'e güvenmiyorsan. Günümüzde insanların motivasyonunu bozmak için bu tür haberlerin öne çıkmasına çabalanıyor. Çünkü böyle seçim sonuçlarına etki yapılabileceğine inanıyorlar. Daha önce bunların yerine Terör saldırıları olurdu. O zamanlar ters teptiği gibi, günümüzde Terör ağır darbe almış durumda.

Yabancı kaynaklara bakabilirsin TUİK'e güvenmiyorsan. Günümüzde insanların motivasyonunu bozmak için bu tür haberlerin öne çıkmasına çabalanıyor. Çünkü böyle seçim sonuçlarına etki yapılabileceğine inanıyorlar. Daha önce bunların yerine Terör saldırıları olurdu. O zamanlar ters teptiği gibi, günümüzde Terör ağır darbe almış durumda.
Şaka mısınız siz ? Motivasyon bozmakmış sanki başka ülkede yaşıyoruz.
Dış borç : 161,4 milyar dolar olmuş
1 dolar : 19,88 tl olmuş
Enflasyon : %105 olmuş
Asgari ücret : 8 bin 506 tl
Ev kirası: 15 bin tl
1kg soğan: 30 tl
1 simit: 7 tl
Mülteci sayısı kayıtlı sadece birde kayıtsızlar var : 3,5 milyon
İşlenen kadın cinayeti : son 10 yılda 3 katına çıktı ama evet biz refahın ve ekonominin müthiş olduğu bir ülkede, büyük bir motivasyonla çok yüksek şartlarda yaşıyoruz.
Bahsettiklerimiz birer hayal ürünü hiçbiri yaşanmamış gibi hayatımıza devam edelim haklısınız.

Ya @ismail89 şaka bir yana şu yediğin makarnana biraz tavuk, balık bir şeyler kat. Kuru kuru yiyorsun bak düzgün mantık kuramıyorsun. Yabancı kaynaklara bakmaya gerek yok ülke de her ay % 5 enflasyon var zaten. Bir sene önce aldığının ürünün şimdiki fiyatına bak, aradaki farkı hesapla. Al sana enflasyon. Sonra TÜİK verileriyle karşılaştır. Eğer birbirini tutuyorsa ben susarım.

Ama enflasyon verisinin doğruluğunu en iyi CDS oranları gösterir. Türkiye'nin şuanda CDS primi 700'leri geçmek üzere. 1000 seviyesini aştın mı iflas ekonomisine (moratoryum) doğru gidiyorsun demektir. Azcık hesap kitap bil çok değil.

Ben artık bu nüfusun bize fazla olduğunu düşünmeye başladım. Bu kadar insan bize çok. Bir kısmının telef olması lazım. En azından insanlığa kedi, köpek, inek kadar faydaları olsun diyoruz o da yok.

Şaka mısınız siz ? Motivasyon bozmakmış sanki başka ülkede yaşıyoruz.
Dış borç : 161,4 milyar dolar olmuş
1 dolar : 19,88 tl olmuş
Enflasyon : %105 olmuş
Asgari ücret : 8 bin 506 tl
Ev kirası: 15 bin tl
1kg soğan: 30 tl
1 simit: 7 tl
Mülteci sayısı kayıtlı sadece birde kayıtsızlar var : 3,5 milyon
İşlenen kadın cinayeti : son 10 yılda 3 katına çıktı ama evet biz refahın ve ekonominin müthiş olduğu bir ülkede, büyük bir motivasyonla çok yüksek şartlarda yaşıyoruz.
Bahsettiklerimiz birer hayal ürünü hiçbiri yaşanmamış gibi hayatımıza devam edelim haklısınız.
Dış borcun gerçek rakamı bu değil İsmail üzülmesin diye az yazdın galiba!en az 480 milyar dolar üstünde

Ben artık bu nüfusun bize fazla olduğunu düşünmeye başladım. Bu kadar insan bize çok. Bir kısmının telef olması lazım. En azından insanlığa kedi, köpek, inek kadar faydaları olsun diyoruz o da yok.
3 te 2’si kuru kalabalık gürültü kirliliği.eğer bu toplum 10 sene içinde kendine gelmezse,doğal seleksiyonun mağduru olacak..Bunun türkçe manası çürükleri arındırma çatışması.

3 te 2’si kuru kalabalık gürültü kirliliği.eğer bu toplum 10 sene içinde kendine gelmezse,doğal seleksiyonun mağduru olacak..Bunun türkçe manası çürükleri arındırma çatışması.
Çürükleri İsviçre'ye gönderdik zaten.

Geri