Otobüste yer vermemek için yapılanlar

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 587 gün önce görüldü
En arka köşeye oturmak en güzelidir siz kalkana kadar mutlaka biri kalkıp yer verecektir zaten kulaklığı takıp orda yokmuşcasına davranmakta iyi bir yoldur.hem bu sayede 'nasıl genç bunlar yer vermiyorlar da bık bık bık..' muhabbetinide duymassınız.. ?

Göz teması kurmamak en mantıklısı. Uyuyor numarası yapan çok, bir de kulaklık takıp dünya ile ilişkiyi kesenler var.

otobüse binmeyeli yıllar oldu dicem ama kendimi züppe gibi hissetmekten korkuyorum. halbuki bi tane külüstür var kliması bile yok çok sıcak. arabası olup otobüse binenler var işte onlar geleceği düşünen parasının değerini bilen adamlar arabaları hep klimalı

Korona sayesinde böyle bir dert kalmamıştır hatta yolcu bulmakta zorlanıyor olabilirler.
Mesela İngiltere'de insanlar bisiklete yönelmeye başlamışlar.

14 milyon kişi koronavirüs nedeniyle bisiklete geçiş yapmaya hazır

İngiltere’de yaklaşık 14 milyon kişinin corona virüs nedeniyle araba kullanmak yerine bisiklet sürmeye başlayabileceği belirtildi. İngiliz medyasında yer alan habere göre bir “ulaşım devrimi” yaşanılabileceği öngörülüyor.

İngiliz Bisiklet şefi Julie Harrington konuyla ilgili olarak, "Tüm araştırmalarımız insanların daha fazla bisiklet sürmek istediğini gösteriyor ve şimdi yerel makamları anı yakalamaya, hükümet tarafından sunulan destekten en iyi şekilde yararlanmaya çağırıyoruz" açıklamasını yaptı.

Koronavirüs nedeniyle ulaşımda da yoğunluğun azaltılacağı İngiltere, ulaştırma politikasının merkezine bisiklet kullanımı ve yürüyüşü yerleştirebilmek için 2 milyar sterlin değerinde bir paket ayrıldığını açıklamıştı.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise söz konusu durumu fırsat olarak değerlendirmiş, “bisiklet sürmek için altın çağ” ifadelerini kullanmıştı.

Otobüslerde yer vermemek için önceden uyuyor numarası yapardım veya direkt uyurdum. Numaralara kaptırıyorum kendimi .p
Son yıllarda ise yer vermek gibi bir ruh durumum yoksa hiç numaraya girmem, oralı olmam.

ben çoğuyla tartışıyorum. demirel'in popülist yaklaşımlarla oy devşirmek için 35-40 yaşında emekli ettiği kırışık kitle, sırf benden daha fazla kış gördüğü için saygı bekliyor. ben 65 yaşında emekli olacak ve onlar gibi sosyal güvencem olan emeklilik imkanlarıyla ne ev bark sahibi olabilecek, ne de rahat geçinebileceğim. bana bıraktıkları gelecek/miras beni olduğumdan daha fazla yoruyor, o yüzden bırakın iki dakika soluklanayım.

Ben eğer o sırada ölmüyorsam ve bindiğim toplu raşımanın dolup taşacağından eminsem, oturmaya yönelmiyorum bile. Ölüyorsam da mümkünse taksiye biniyorum. Binmediğimde ve ölüyor olduğumda da suratımdan okunuyor zaten, bulaşmıyorlar bana.
Metroda amcaların teyzelerin çantamı taşımayı teklif ettiği çok olur hatta dhjhsjd tatlılar

Ben malım herkese yer verıyorum

Ben yer verecek birini arıyorum.
Oturmayı sevmiyorum hele ters koltukta.

Geri