otobüste başı açık kızlara yer vermemek

Konu sahibi son olarak 892 gün önce görüldü
En nefret ettiğim davranışlardan biri. Kadınları kapalı ve açık diye ayırmak.

Erkek sayısının az kadın sayısının fazla olduğu bir otobüstür.

Hiç şahit olmadığım durum.. Şaşırdım..

ift iyice çıldırdın abi sen:D ben ilk defa böyle bişeyi senden duyuyorum demekki sen yapıosun asdfghj
bkn:konu açmaktan kafayı yemek
bkn:konu açmaktan saçmalamak:D

Saçmalık ya bu tam tersi oluyor asıl açık seçik kız görürlerse yer verirler hava atmak için kapalıya yer veren görmedimm saayılır ...
Tam abaza tipler bunlardaa...

Ben bu yaşıma geldim böyle bir duruma tanık olmadım , yer verip vermemek insanın tamamiyle saygısıyla alakalı olan bişey..

İstanbul her gittiğimde yer verme hususunda sinir harbi geçiriyorum insanların birbine saygısı olmadığından herkez kendi rahatını düşünür olmuş vaziyette yer verme ahlakı neredeyse bitmiş durumda denilebilir , ama bu konu başlığı içersinde olan duruma hiç tanık olmadım..

Hiç karşılaşmadığım bir durum.
Kendimde açığım ama sürekli yer verirler.

Açık veya kapalı ayrımı yaparak yer vermek/vermemek delikanlılığa ters :)

Açık saçlılara daha çok yer veriliyor:) Hatta ayaktaki bayan mini etekliyse bütün beyler yer veriyor , görüyoruz da konuşuyoruz

ilk defa duyuyorum ilgincmis

iFt nerde oturuyorsun? Amerika'da ikamet ediosan filan doğru olabilir belki. Ya da Vatikan'da oturuyosundur ama orada bile rahibelerin başi kapali :)

Bu zamana kadar hic tanik olmadim boyle bir seye.

Vardır böylesi. Başı kapalı olan hanım kızımıza yer açarlar şimdi kız kapalı ya günahsız gibi görüyor yobaz insanın teki. Ama açık olanı hiç umursamaz üstüne kız ayaktayken gözleriyle taciz ederler. Bana bizzat kapalı bir bayan söyledi dün: ' ben kapalı olduğum için bana daha kolay yer veriyorlar ' dedi. Yobaz insanlardan nefret ediyorum.

mesela Bu Konudada ayrimcilik var.
Acik Kiz Kapali Kiz Diye Yaklasilirmi. Aksine Ben Bu Konuya Birebir Maruz Kaldim. Acik degilim oysaki ;)

Bazılarının sadece başı açık kızlara yer vermesiyle aynı orantılıdır..

Ben böyle bir şeye denk gelmedim ve ilk defa duydum diye bilirim.

Ablam bir dönem kapalıydı.(saftirik) otobüste ona yer verdiler,ben acıgım diye bana yer vermediler
tecrübeyle sabittir.bu insanların zihniyetlerine (s)övüyorum

Bu iki taraf içinde geçerli olan bir durum.
Bunu sadece kapalı olan insanlara maal etmek doğru değil.
İnsanların zihniyetinden kaynaklanıyor ne yazık ki.

toplu taşıma araçlarında yer versinler diye ben kapanıyorum beyler gelen var mı? ehehe

Geri