Otobüste ağlayan çocuk eşliğinde yolculuk

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
-Cinnet geçirme sebebi.
-Çıkart jiletleri,kes kendini kurtul bu işkenceden.
Çocukları severim ama fazla sese alerjim var.Sinir hastası oluveriyorum:/

genelde dayanamayınca çocuğun anasından izin alırım. gözlerimi açabildiğim kadar açar, bi daha ağlarsan pipini keserim falan derim. çocuk her ağlamak için ağzını açtığında gözümün içine bakar ve ağlamaktan vazgeçer. bunlar tecrübeyle sabit şeyler tavsiyemdir

Daha önce koltuk değiştirmeme sebep olmuş olan durum.

Off o yolculuk hiç bitmicek sanarsın.Çekilmez bir durumdur heleki gece yolculuk yapıorsanız uykusuzlukta varsa hayattan soğuma sebebidir.

Trabzona gittim otobüsle 18 saat.Rahat bi 10 saat ağladı veledler.Katil olcaktım

şehirler arası otobüsü ızdıraba çeviren çocuk eylemidir.

Uzun yolculuklarda sinirden ağlamama sebep olan itici ses.
Şehir içlerinde cinnet geçirmeye ramak kaldığım ses :T:
Geçen gün bir kız çocuğu nasıl viyaklıyor gören duyan çocuğu kesiyorlar zanneder :o kulağımda hala o ses var resmen :T:

kardeşim doğduktan sonra ağlayan bebeğin ailesine acımaya başladım. öff bu ne falanlı filanlı atarlarım son buldu duymamaya çalışıyorum son 7-8 aydır

Ailelerin Diger Yolculari Rahatsiz Etmeye Hakki Elbette Yok Fakat Bazen Mecbur Kalinabiliyor. Bebek Aglicak Diye silay-i rahim Yapmasinlarmi :)

Tak kulaklığı bak dalgana tamam ayar olunasi durum ama çocuk işte.

Otobüs degilde bir kaç ay önce tren yolculugunda başımıza gelen bir olay boğazını sıkmamak için zor tuttum kendimi :s

Anne ve babayi oldukca zor durumda birakan sıkıntılı bi durum. Cocuk iste hos gormek lazim.

Geçenlerde Aşti de otobüs beklerken bir kız çocuğu o tiz sesiyle ağlıyordu. İçimden dua etmedim değil inş aynı otobüse düşmeyiz diye :T:

Can sıkıcı bir durum ki bilimsel açıdan bebek ağlamasını göz ardı edemeyişimizin nedenleri bile açıklanmıştır.
Elimden gelen bir şey varsa seve seve yaparım. Ayrıca çocukların ağlamaları değil de asıl şımarıklıkları beni çileden çıkarıyor. :nopsrn:

Anne ve babayı mahçup eden bir durum.
Hoş görmek lazım.Özellikle bebekse.Bizede sabretmek düşer.Bizde aynı duruma düşebiliriz.

Ancakkk!!!
Söz konusu şımarıklıksa sözüm ona o anne ve babayı aşağı atasım gelir.

valla benim yanimdakiler genelde osturuyorlar bus'te -_-
aglayan cocuklara birtek ucakta denk geliyorum oda tam arkamda

bide ussaaaat belime belime tepiyo ayaklariyla velet.

Geri